TDV burslu ve yurtlarında kalan öğrencilerin akademik, sosyal ve kültürel gelişimlerini desteklemek amacıyla düzenlediği 2024 Yaz Kampları’nı başarıyla gerçekleştirildi.

Kamplara katılan toplam 341 öğrenci, farklı temalar ve etkinliklerle dolu dolu bir yaz dönemi geçirdi. Yaz Kampları, öğrencilere eğitim hayatlarına yönelik katkılar sağlarken geleceğe daha donanımlı ve bilinçli bir şekilde hazırlanmalarına da destek oldu.

TÜRKİYE’NİN ÇEŞİTLİ İLLERİNDEN VE 25 ÜLKEDEN ÖĞRENCİ KATILDI

Samsun’da 16-19 Temmuz tarihleri arasında gerçekleştirilen Nebiyan Gençlik Kampı, “Bilgi ve İrfanla Geleceğe Yürüyoruz” temasıyla düzenlendi. Türkiye’nin çeşitli illerinden ve 25 farklı ülkeden gelen 111 öğrenci, kamp süresince okuma, anlama ve yorumlama yeteneklerini pekiştiren, liderlik becerilerini geliştiren akademik, sosyal, kültürel ve sportif etkinliklere katıldı.

BİLGİ VE İRFANLA GELECEĞE YÜRÜDÜLER

İstanbul’da 11-18 Ağustos tarihlerinde TDV 29 Mayıs Kız Öğrenci Yurdu’nda düzenlenen kız öğrenci kampı, “Bilgi ve İrfanla Geleceğe Yürüyoruz” temasıyla gerçekleştirildi. Kişisel ve akademik gelişime katkı sağlayan bu kampa, burslu ve yurtlarda kalan 194 öğrenci katıldı. Program kapsamında öğrencilerin akademik, kültürel ve sosyal becerilerinin gelişimine yönelik çeşitli etkinlikler ve seminerler düzenlendi.

ÖĞRENCİLER BİLGİ VE KÜLTÜRÜN İZİNDE

1-7 Eylül tarihleri arasında İstanbul’da TDV İslam Araştırmaları Merkezi (İSAM) iş birliğiyle düzenlenen Lisansüstü Tematik Yaz Kampı, “Düşünce, Anlam ve Yorum” temasıyla gerçekleştirildi.

Lisansüstü öğrencilerin akademik gelişimlerine yönelik olarak hazırlanan kampa 36 öğrenci katıldı. Akademik seminerlerin yanı sıra, İstanbul’daki önemli tarihi ve manevi mekânlara düzenlenen ziyaretlerle öğrencilerin kültürel farkındalığı artırıldı.

Müdür Yazıcı Güvercinlik İlkokulunu ziyaret etti Müdür Yazıcı Güvercinlik İlkokulunu ziyaret etti

ÖĞRENCİLERİN GELİŞİMİNE KATKI SAĞLANDI

Türkiye Diyanet Vakfı’nın düzenlediği 2024 Yaz Kampları, öğrencilerin akademik ve kişisel gelişimlerine önemli katkılar sundu. Kapsamlı programlar aracılığıyla öğrenciler, eğitim hayatlarına daha hazırlıklı hale getirilirken, katılımcılar zengin içerikli etkinliklerle dolu bir yaz dönemi geçirdi ve kamplardan memnuniyetle ayrıldı.

Whatsapp Image 2024 09 13 At 11.54.02 (1)

Kaynak: HABER MERKEZİ