Çarşı merkezinde bulunan bir otelin toplantı salonunda gerçekleştirilen tanıtım toplantısı kulüp Başkanı Emine Türkmen Demir’in katılımı ile gerçekleştirildi.

NEVÜ öğretim görevlisi Çin’in Seramik Merkezinde NEVÜ öğretim görevlisi Çin’in Seramik Merkezinde

“50 KİŞİ KAPASİTELİ TESİSİMİZİN AÇILIŞINI YAPACAĞIZ”

Suvermez Kapadokyaspor Başkanı Emine Türkmen Demir, bu sezon şampiyonluk hedefi ile yola çıktıklarını belirterek, başarıyı yakalamak için hem altyapı hem de profesyonel kadroda yenilikçi yaklaşımlar benimseyeceklerini söyledi.

Suvermez Kapadokyaspor için önem arz eden kulüp tesisi hakkında bilgi veren Kulüp Başkanı Demir, “Modern bir tesis yapımı için yaklaşık 15 gün önce temel atma töreniyle start vermiş bulunuyoruz. Amacımız sporcu kardeşlerimizi mülkiyeti kulübümüze ait olan profesyonel spor kulübü standartlarında yapılan tesisimizde konaklatmak ve aile ortamında maçlarımıza hazırlanmalarını sağlamaktır. Yaklaşık bir ay içerisinde 3 kattan oluşan 50 kişi kapasiteli tesisimizin açılışını yapacağız. Ayrıca bu tesisimizi yaparken hiçbir maddi destek almadan tamamen imkân ve olanaklarımızla inşa edeceğimizi de belirtmek isterim.” dedi.

Başkan Demir’in konuşmasının ardından Suvermez Kapadokyaspor oyuncuları tanıtıldı.

Whatsapp Image 2024 09 06 At 16.24.18

Muhabir: MEHMET GÜNAY