Nevşehir Haberleri

Sultanhanı Kaymakamına Prestijli Yeşil Bayrak ödülü

Sultanhanı ilçesine yeni atanan Kaymakam Abdullah Melikoğlu, gösterdiği başarılar ve toplum içindeki etkili çalışmaları sayesinde 'Yeşil Bayrak' ödülünün sahibi oldu.

Abone Ol

Cumhurbaşkanlığı kararnamesiyle göreve başlayan Kaymakam Melikoğlu, samimi tavırları ve toplumu bir araya getiren çabalarıyla kısa sürede ilçedeki vatandaşların takdirini kazandı. Gençleri sporun içine çekmek ve tarihi değerlere sahip çıkmak amacıyla düzenlediği faaliyetlerle dikkat çekti. İlçenin genç nüfusunu Çanakkale'ye götürerek onlara tarih bilinci kazandırmak için çaba gösterdi.

Kaymakam Melikoğlu'nun titiz çalışmaları ve göreve yaklaşımı, yerel toplulukla olan etkileşimine olumlu yansıdı ve bu çabaları Yeşil Doğa Derneği tarafından verilen saygın 'Yeşil Bayrak' Ödülü ile taçlandırıldı. Dernek Genel Başkanı Abdulkadir Ay, kaymakamlık makamında gerçekleştirilen ziyarette ödülü takdim etti.

Ziyaret sırasında yapılan görüşmelerde Sultanhanı'da yeşil bir doku oluşturmak için yapılacak çalışmaların önemi vurgulandı. İlçede gerçekleştirilecek ağaçlandırma seferberliği ve yeşil kuşak projesinin detayları paylaşıldı.