“GSB Hep Yanında” sloganıyla GSB Spor Okulları bu yaz çok hareketli geçecek. Nevşehir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından yaz döneminde 22 farklı branşta ücretsiz spor eğitimi verilecek. İl Müdürlüğüne bağlı spor tesislerinde uzman antrenörlerin eşliğinde özellikle çocukların ve gençlerin fiziksel, zihinsel gelişimleri ile sosyalleşmelerine katkı sağlayan, yeteneklerini ortaya çıkarmak amacıyla sunulan GSB Spor Okulları kapsamında Atletizm, Badminton, Basketbol, Bisiklet, Boks, Cimnastik, Futbol, Güreş, Halter, Hentbol, Karate, Masa Tenisi, Okçuluk, Özel Sporcular, Satranç, Spor Tırmanışı, Sutopu, Taekwondo, Judo, Tenis, Voleybol ve Yüzme, branşlarıyla ücretsiz spor yapma imkanı bulacak.

Fenerbahçe'de futbolcuların yeni sezon öncesi sağlık kontrolleri yapılıyor Fenerbahçe'de futbolcuların yeni sezon öncesi sağlık kontrolleri yapılıyor

GSB Spor Okulları öncesi değerlendirme toplantısında antrenörlerle bir araya gelen Gençlik ve Spor İl Müdürü Muhsin Özdemir; “GSB Spor Okulları ile sporun tabana yayılması, başarılı sporcuların kulüplere ve milli takımlara kazandırılması amacıyla uzman antrenörlerimiz aracılığıyla çalışmalarımıza devam ediyoruz. GSB Hep Yanında sloganıyla 22 Farklı branşta antrenörlerimizle birlikte bu yaz çok hareketli geçecek, Çocuklarımızın gelişimi ve geleceği için onları muhakkak spora yönlendirmeliyiz. Tüm Nevşehirlilerimizi yaz spor okullarımıza bekliyoruz.” diye konuştu.

Geniş kapsam da planlanan hedefler ile ilgili açıklamalarda bulunun Özdemir, özellikle bu hedefler doğrultusunda yapılacak çalışmaların daha faydalı olabilmesi için antrenörlerin hoşgörü çerçevesinde özverili bir anlayış içinde olmalarını istedi. Nevşehir’de ücretsiz açılacak olan GSB Spor Okulları ile birlikte sporun daha çok kalkınması ve Milli takımlara çok sayıda sporcu verilmesi için seferber olacaklarını belirten Özdemir, bütün spor branşlarında Nevşehir’in öncü bir kent olması için gayret sarf edeceklerini ifade etti.

Nevşehir Gençlik Merkezi Has Oda’da düzenlenen toplantıya Gençlik ve Spor İl Müdürü Muhsin Özdemir, Şube Müdürleri Mehmet Ünal Kitapcı, Fatma Nihan Adıyaman ve antrenörler katıldı.

Kaynak: HABER MERKEZİ