3 hafta önce Güncel

Türkiye'nin 30 yıl önce uzaya gönderilen ilk haberleşme uydusu Türksat 1B ile başlayan uydu yayıncılığı serüveni, bu yıl fırlatılan ilk yerli ve milli uydu Türksat 6A ile daha da güçlenerek devam ediyor.

3 hafta önce Nevşehir Haberleri

Nevşehir merkez, ilçeler, köy ve kasabalarda ekilişi yapılan ve üretimi devam etmekte olan yem bitkileri destekleme başvuruları devam ediyor.

3 hafta önce Güncel

Abbas'ın TBMM Genel Kuruluna hitap edeceği 15 Ağustos'taki olağanüstü toplantı dolayısıyla Meclis'teki güvenlik önlemleri artırılacak, toplantıya İsrail'in Gazze'deki saldırılarında yaralanan ve Türkiye'de tedavi görenler de davet edilecek.

3 hafta önce Eğitim

Google Türkiye tarafından uluslararası, ulusal ve yerel basına yönelik ücretsiz Dijital Habercilik Eğitim Programı düzenlenecek.

3 hafta önce Nevşehir Haberleri

Vali Fidan, Nevşehir Kültür Yolu Festivali etkinlikleri kapsamında yapılan Coğrafya Geleneğin Kaderi: Avanos isimli sergiyi gezdi.

3 hafta önce Güncel

Nüfus projeksiyonları, Türkiye'nin genç nüfusunun toplam nüfus içerisindeki oranının, 2050 ve 2100 yıllarında yüzde 10'un altına gerileyebileceğini gösterdi.

3 hafta önce Nevşehir Belediyespor

Nevşehir genelinde bugün 5 kişi hayatını kaybetti.

3 hafta önce Nevşehir Haberleri

Nevşehir Zübeyde Hanım Caddesi, İl Jandarma Komutanlığı önünde kaza meydana geldi.

3 hafta önce Güncel

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Türk Silahlı Kuvvetlerinin Irak'ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde tespit ettiği 4 PKK'lı teröristin etkisiz hale getirildiğini bildirdi.

3 hafta önce Spor

Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nda kadınlar 76 kiloda milli güreşçi Yasemin Adar Yiğit, repesaj maçını kaybetti.