4 hafta önce Nevşehir Haberleri

Gurbetçilerle Buluşma Programı, Nevşehir Belediyesi’nin ev sahipliğinde yarın akşam Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezi’nde yapılacak.

4 hafta önce Dünya

Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nda Nevşehirli milli boksör Esra Yıldız Kahraman, yarı finalde Tayvanlı Lin Yu Ting'e kaybederek bronz madalya kazandı.

4 hafta önce Asayiş-Suç

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, son beş günde silah kaçakçılarına ve ruhsatsız silah taşıyanlara yönelik aralarında Nevşehir’in de bulunduğu 78 ilde düzenlenen “Mercek-22” operasyonlarında 1847 şüpheli hakkında işlem yapıldığını açıkladı.

4 hafta önce Nevşehir Haberleri

Pençe - Kilit Harekâtı Bölgesinde, arama - tarama faaliyeti sırasında açılan taciz ateşi sonucu şehit olan Piyade Astsubay Çavuş Habip Murat Alp’ın naaşı, Kapadokya Havalimanı’nda düzenlenen resmi törenin ardından memleketi Kırşehir’e uğurlandı.

4 hafta önce Nevşehir Haberleri

Ünlü şarkıcı Fatma Turgut, Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından düzenlenen "Nevşehir Kültür Yolu Festivali" kapsamında Göreme’de sahne aldı.

4 hafta önce Dünya

Özbekistan Kitle İletişim Üniversitesi, Özbekistan Devlet Medeniyet ve İnce Sanat Enstitüsü, Özbekistan Gazeteciler Birliği, Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi ve Türk Dünyası Gazeteciler Federasyonu iş birliğinde, “IV. Uluslararası Türk Dünyası İletişim ve Sanat Sempozyumu” adıyla, iletişim ve sanatın tüm alanlarında bilimsel çalışma yapan sanatçı, akademisyen ve bilim insanlarının katılabileceği uluslararası bir bilgi şöleni düzenlenecek.

4 hafta önce Nevşehir Haberleri

Kültür ve Turizm Bakanlığınca düzenlenen "Nevşehir Kültür Yolu Festivali"ne çeşitli ülkelerden katılan figürlü sıcak hava balonları Kapadokya semalarında uçtu.

4 hafta önce Güncel

Bugün Nevşehir ve ilçelerinde nöbetçi eczanelerin listesi şu şekilde.

4 hafta önce Acıgöl

Acıgöl’de yaptırılacak olan 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu için protokol imzalandı.

4 hafta önce Nevşehir Haberleri

Nevşehir'de bu hafta hava nasıl olacak?