1 ay önce Nevşehir Haberleri

Küresel Sürdürülebilir Turizm Konseyi (GSTC) tarafından, "GSTC Direktörü Dr. Mihee Kang, Kapadokya Üniversitesi işbirliğiyle GSTC Destinasyon Değerlendirmesi" çalışması gerçekleştirildi.

1 ay önce Nevşehir Haberleri

Nevşehirli okçular 3-4 Ağustos’ta yapılacak olan Türkiye Atlı Okçuluk Finalleri’ne katılacak.

1 ay önce Nevşehir Haberleri

İnsansız Hava Aracı (İHA) ve dronlara özel bir hava koridoru oluşturmak için çalışma yapan Kapadokya Üniversitesi ilk test uçuşunu da Ürgüp-Mustafapaşa arasında başarı ile yaptı. Bu sayede ilk ‘hava otoyolu’ Kapadokya da kurulmuş oldu.

1 ay önce Eğitim

Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamında yerleştirmeye esas 1. nakil sonuçları erişime açıldı.

1 ay önce Yaşam

Geçirdiği beyin kanaması nedeniyle yaklaşık 10 yıldır komada olan Kenan Işık'tan acı haber geldi.

1 ay önce Nevşehir Haberleri

T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından Türkiye'nin uluslararası marka değerine katkıda bulunmak üzere bu yıl 16 şehirde düzenlenen Türkiye Kültür Yolu Festivali’nin yedinci durağı Nevşehir olacak.

1 ay önce Ekonomi

Hazine ve Maliye Bakanlığı Vergi Denetim Kurulu (VDK), yüksek tutarda harcaması olduğu halde gelir beyan etmeyen mükelleflerin ardından şimdi de gelir beyanı olmadığı halde lüks araçlara binen mükelleflerin izini sürüyor.

1 ay önce Ekonomi

Aynı marka ürün, farklı marketlerde neredeyse 2-3 katı etiket fiyatıyla satışa sunuluyor. Fiyatlar arasındaki bu uçurumun ‘fahiş fiyat’ olduğunu belirten Avukat Özlem Şen, vatandaşın e-Devlet üzerinden veya ALO 175 hattını arayarak fahiş fiyat uygulayanları şikayet edebileceğini belirtti.

1 ay önce Nevşehir Haberleri

Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi 2. eleme turunda deplasmanda 4-3 kazandığı maçın rövanşında yarın İsviçre'nin Lugano ekibini ağırlayacak.

1 ay önce Nevşehir Haberleri

ÖSYM, YKS sınavında rahatsızlanan adaya yardım edince mağdur olan 8 aday için bugün özel YKS sınavı gerçekleştirdi.