1 ay önce Nevşehir Haberleri

Düşünce ve öğretileriyle asırlardır sevgi, hoşgörü, birlik, beraberlik ve barışı öğütleyen Hacı Bektaş Veli’yi en doğru şekilde anlatmak amacıyla 30 Temmuz – 3 Ağustos tarihleri arasında Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü koordinasyonunda, Nevşehir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından bir dizi etkinlikler düzenlenecek.

1 ay önce Ekonomi

TBMM Genel Kurulunda kabul edilen Vergi Kanunları ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun'la doğrudan vergilerin payının ve vergiye uyumun artırılması, vergilemede güvenliğin sağlanması ve kayıt dışılıkla mücadele hedefleniyor.

1 ay önce Güncel

Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında yapılacak YAŞ'ta albayların terfileri ile görev sürelerinin uzatılması işlemlerinin yanı sıra generallerin terfi ve atama dosyaları ele alınacak.

1 ay önce Nevşehir Haberleri

Nevşehir Belediyespor bugün ilk hazırlık maçına çıkacak.

1 ay önce Spor

Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nda milli cimnastikçiler Adem Asil halkada, Ferhat Arıcan ise paralel barda finale kalmayı başardı.

1 ay önce Yaşam

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, emniyet ve jandarma trafik ekiplerince 18-25 Temmuz'da 2 milyon 464 bin 204 aracın denetlendiğini, 423 bin 69 sürücüye işlem yapıldığını bildirdi.

1 ay önce Nevşehir Haberleri

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ), üniversite tercihinde bulunacak aday öğrencilere destek sağlamak üzere “Tanıtım ve Tercih Günleri” düzenliyor.

1 ay önce Nevşehir Haberleri

Milletvekili Çalışkan TBMM’de yapmış olduğu konuşmasında Paris’teki olimpiyatların açılışı sırasında ortaya çıkan uygunsuz görüntülere sert bir şekilde tepki gösterdi.

1 ay önce Nevşehir Haberleri

Bugün Nevşehir ve ilçelerinde nöbetçi eczanelerin listesi şu şekilde.

1 ay önce Nevşehir Haberleri

Nevşehir'de bu hafta hava nasıl olacak?