1 ay önce Yaşam

Kayseri-Malatya Karayolu üzerinde kamyona arkadan çarpan otomobilde bulunan 2 kız kardeş hayatını kaybederken 1 kişi de yaralandı.

1 ay önce Nevşehir Haberleri

Olimpiyatlarda mücadele eden ilk Türk kadın milli kürekçi Elis Özbay, Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nda çeyrek finale yükseldi.

1 ay önce Eğitim

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığınca (ÖSYM), 2024-Akademik Personel ve Lisansüstü Eğitimi Giriş Sınavı (2024-ALES/2) yapıldı.

1 ay önce Nevşehir Haberleri

Milli sporcu Berke Saka, Paris 2024 Olimpiyat Oyunları 100 metre sırtüstünde yarı finale kalamadı.

1 ay önce Spor

Dünya Superbike Şampiyonası'nda üst üste 10 kez yarış kazanan Toprak Razgatlıoğlu, Portekiz'de gerçekleştirilecek sezonun 7. ayağında iki yarış daha kazanarak "sezonda üst üste en fazla birincilik elde eden sporcu" olmak istiyor.

1 ay önce Nevşehir Haberleri

Nevşehir genelinde bugün 1 kişi hayatını kaybetti.

1 ay önce Güncel

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Irak’ın kuzeyinde 11 ve Suriye’nin kuzeyinde 5 olmak üzere toplamda 16 teröristin etkisiz hale getirildiğini duyurdu.

1 ay önce Güncel

Hazine ve Maliye Bakanlığı, Vergi Denetim Kurulunun risk analiz sistemi üzerinden yaptığı tespitler neticesinde, 2 bin 815 büyük mükellefin halihazırda toplam yüzde 27'si nezdinde vergi incelemelerine devam edildiğini bildirdi.

1 ay önce Nevşehir Haberleri

Nar Belediyesi hafta sonu da çalışmalarına devam ediyor.

1 ay önce Nevşehir Haberleri

Türkiye'de ilk kez düzenlenen koşu ve yamaç paraşütü 'Hike and Fly Anatolia Yarışı' bugün Kapadokya parkuru ile tamamlandı.