4 gün önce Nevşehir Haberleri

Nevşehir Belediyesi Kapadokya Eğitim Merkezinde (KAPEM) turist rehberlerine yönelik olarak ‘Türk İşaret Dili Kursu’ açılacak.

4 gün önce Nevşehir Haberleri

Nevşehir Nar Kasabası Belediye Başkanı Süleyman Özçelik, Ahiler Kalkınma Ajansı (AHİKA) heyeti ile bir araya geldi.

4 gün önce Ekonomi

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası Para Politikası Kurulu, politika faizi olan bir hafta vadeli repo ihale faiz oranını değiştirmeyerek yüzde 50'de tuttu.

4 gün önce Güncel

Türkiye Gazeteciler Federasyonu genel başkanı Yılmaz Karaca, basında sansürün kaldırılışının 116. yıldönümü nedeniyle yaptığı yazılı açıklamada, “Basın özgürlüğünün önündeki zorluk ve engeller kalkmadıkça 24 Temmuzlar gazeteciler için bir bayram değil, dayanışma ve mücadele günü olacaktır” dedi.

4 gün önce Asayiş-Suç

Nevşehir Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekiplerince 108 bin adet içi dolu makaron ele geçirildi.

5 gün önce Nevşehir Haberleri

Nevşehir Jandarma At ve Köpek Eğitim Merkezi Komutanlığı (JAKEM) Timleri, turizm sezonu nedeniyle Ihlara Vadisi’nde devriye gezerek denetim yapıyor.

5 gün önce Nevşehir Haberleri

Nevşehir'de motosikleti ile işe giden bir vatandaş, iş yerinin kapalı olan bariyerine çarptı. Güvenlik kamerasına da yansıyan kazada motor sürücüsü yaralandı.

5 gün önce Güncel

Yerli turistlerin bu yılın ocak-mart döneminde yurt içinde yaptığı seyahat harcamaları, geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 103,2 artarak 45 milyar 262 milyon 452 bin lira oldu.

5 gün önce Ulusal Haberler

Türkiye Gazeteciler Federasyonu (TGF) Genel Başkanı Yılmaz Karaca ve Muğla Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Süleyman Akbulut, Marmaris Belediye Başkanı Acar Ünlü’yü makamında ziyaret etti. Türkiye Gazeteciler Federasyonu Genel Başkanı Yılmaz Karaca, ziyaretin anısına Başkan Ünlü’ye plaket taktim etti.

5 gün önce Hacıbektaş

Hacıbektaş Belediyesi, su depolarındaki suyun fazla tüketim olması dolayısıyla azaldığını duyurdu.