1 ay önce Asayiş-Suç

Nevşehir Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekiplerince 108 bin adet içi dolu makaron ele geçirildi.

1 ay önce Nevşehir Haberleri

Nevşehir Jandarma At ve Köpek Eğitim Merkezi Komutanlığı (JAKEM) Timleri, turizm sezonu nedeniyle Ihlara Vadisi’nde devriye gezerek denetim yapıyor.

1 ay önce Nevşehir Haberleri

Nevşehir'de motosikleti ile işe giden bir vatandaş, iş yerinin kapalı olan bariyerine çarptı. Güvenlik kamerasına da yansıyan kazada motor sürücüsü yaralandı.

1 ay önce Güncel

Yerli turistlerin bu yılın ocak-mart döneminde yurt içinde yaptığı seyahat harcamaları, geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 103,2 artarak 45 milyar 262 milyon 452 bin lira oldu.

1 ay önce Ulusal Haberler

Türkiye Gazeteciler Federasyonu (TGF) Genel Başkanı Yılmaz Karaca ve Muğla Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Süleyman Akbulut, Marmaris Belediye Başkanı Acar Ünlü’yü makamında ziyaret etti. Türkiye Gazeteciler Federasyonu Genel Başkanı Yılmaz Karaca, ziyaretin anısına Başkan Ünlü’ye plaket taktim etti.

1 ay önce Hacıbektaş

Hacıbektaş Belediyesi, su depolarındaki suyun fazla tüketim olması dolayısıyla azaldığını duyurdu.

1 ay önce Gülşehir

Gülşehir Belediyesi uzun süredir atıl halde bulunan yüzme havuzunu tekrar faaliyete geçirmek için çalışmalarına başladı.

1 ay önce Nevşehir Haberleri

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) İlahiyat Fakültesi tarafından çıkarılan UMDE Dini Tetkikler Dergisi, TÜBİTAK ULAKBİM TR Dizin’de de taranmaya başlandı.

1 ay önce Güncel

Bugün Nevşehir ve ilçelerinde nöbetçi eczanelerin listesi şu şekilde.

1 ay önce Nevşehir Haberleri

Nevşehir'de bu hafta hava nasıl olacak?