1 hafta önce Spor

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nın Türkiye için ilklere sahne olacağını belirtti.

1 hafta önce Güncel

ABD Başkanı Joe Biden, 5 Kasım'da düzenlenecek seçimler için adaylıktan çekildiğini duyurdu.

1 hafta önce Spor

Nevşehirli sporcular Kırıkkale'de, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kapsamında düzenlenen yüzme yarışlarına katıldı.

1 hafta önce Teknoloji - Bilim

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, 50 derece doğu yörüngesine yerleşen Türksat 6A'nın, ilk kez antenlerini açtığını ve test sürecine başladığını bildirdi.

1 hafta önce Güncel

Milli Savunma Bakanlığı, Irak'ın kuzeyinde 1 PKK'lı, Suriye'nin kuzeyinde ise 3 PKK/YPG'li teröristin etkisiz hale getirildiğini bildirdi.

1 hafta önce Spor

Fransa'da 26 Temmuz-11 Ağustos tarihlerinde gerçekleştirilecek 2024 Yaz Olimpiyat Oyunları’nda, cimnastik branşında Türkiye ilk kez takım halinde madalya mücadelesi verecek.

1 hafta önce Spor

Modern pentatlon branşında tarihinde ilk kez Rio 2016'da İlke Özyüksel ile temsil edilen Türkiye, Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nda ise ilk kez 2 sporcuyla yer alacak.

1 hafta önce Spor

Türkiye, olimpiyat oyunlarında kazandığı madalyaların yarısından fazlasını "ata sporu" güreşte elde etti.

1 hafta önce Yaşam

TBMM Genel Kurulu, en düşük emekli aylığının 12 bin 500 lira olmasını da içeren vergi ve sosyal güvenlik alanına ilişkin kanun teklifi ile 9. Yargı Paketi'ni ele alacak.

1 hafta önce Sağlık

Uzmanlar, öğle saatlerinde, özellikle yaşlıların, çocukların, gebelerin ve kronik hastalığı olanların dışarı çıkmamalarını ve su tüketimine odaklanılmasını, hafif ve sulu yiyecekler tercih edilmesini tavsiye ediyor.