1 ay önce Güncel

Milli Savunma Bakanlığı, Irak'ın kuzeyinde 1 PKK'lı, Suriye'nin kuzeyinde ise 3 PKK/YPG'li teröristin etkisiz hale getirildiğini bildirdi.

1 ay önce Spor

Fransa'da 26 Temmuz-11 Ağustos tarihlerinde gerçekleştirilecek 2024 Yaz Olimpiyat Oyunları’nda, cimnastik branşında Türkiye ilk kez takım halinde madalya mücadelesi verecek.

1 ay önce Spor

Modern pentatlon branşında tarihinde ilk kez Rio 2016'da İlke Özyüksel ile temsil edilen Türkiye, Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nda ise ilk kez 2 sporcuyla yer alacak.

1 ay önce Spor

Türkiye, olimpiyat oyunlarında kazandığı madalyaların yarısından fazlasını "ata sporu" güreşte elde etti.

1 ay önce Yaşam

TBMM Genel Kurulu, en düşük emekli aylığının 12 bin 500 lira olmasını da içeren vergi ve sosyal güvenlik alanına ilişkin kanun teklifi ile 9. Yargı Paketi'ni ele alacak.

1 ay önce Sağlık

Uzmanlar, öğle saatlerinde, özellikle yaşlıların, çocukların, gebelerin ve kronik hastalığı olanların dışarı çıkmamalarını ve su tüketimine odaklanılmasını, hafif ve sulu yiyecekler tercih edilmesini tavsiye ediyor.

1 ay önce Nevşehir Haberleri

Valilik, belediye ile Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünce Doktor Sami Yağız Caddesi'nde düzenlenen etkinlikte, vatandaşlar 2 gün boyunca tenis, futbol, voleybol, basketbol gibi birçok branşta spor yaptı.

1 ay önce Nevşehir Haberleri

Nevşehir genelinde bugün 2 kişi hayatını kaybetti.,

1 ay önce Nevşehir Haberleri

Milletvekili Çalışkan, hafta içi hafta sonu demeden ziyaretlerini sürdürüyor.

1 ay önce Nevşehir Haberleri

Alkan Köyü Muhtarlığınca her yıl düzenlenen geleneksel "Aşure Şenliği"nin bu yıl üçüncüsü gerçekleştirildi.