1 hafta önce Dünya

Cumhuriyetçi ABD Başkan Adayı Donald Trump, Pensilvanya'da düzenlediği seçim mitingi sırasında açılan ateş sonucu kulağından yaralandı. Saldırgan ve 1 miting katılımcısının öldüğü olay hakkında suikast soruşturması başlatıldı.

1 hafta önce Nevşehir Haberleri

Balıkesir'in Edremit ve Havran ilçeleri kırsalı ile Kazdağları'nda, orman yangınlarıyla mücadele kapsamında geniş önlem alındı.

1 hafta önce Ekonomi

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, "Vergi kayıp ve kaçağına sebebiyet vererek haksız kazanç sağlayanların ve haksız rekabet oluşturanların takipçisi olmaya devam edeceğiz." ifadesini kullandı.

1 hafta önce Nevşehir Haberleri

Nevşehir İl Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü tarafından Kurşunlu Camii’nde sabah namazı buluşması düzenlenecek.

1 hafta önce Nevşehir Haberleri

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ), Kapadokya Teknopark bünyesine 20 firma daha eklendi.

1 hafta önce Nevşehir Haberleri

Nevşehir’in Göreme beldesi ile Nevşehir ‘e bağlı Avanos ilçesine geçişte kullanılan ve halk arasında bağ yolu olarak bilinen karayolunda düzenleme çalışmaları sürüyor.

1 hafta önce Gülşehir

Nevşehir Gülşehir ilçesinde 3 parka Gülşehir’de derin izler bırakan, sevilen ve saygı duyulan şahısların isimleri verildi.

1 hafta önce Güncel

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezince (ÖSYM), Kamu Personel Seçme Sınavı (KPSS) Lisans Sınavı'nın Genel Yetenek-Genel Kültür oturumları başladı.

1 hafta önce Kapadokya Üniversitesi

Yükseköğretimde büyükşehirlerin dışındaki tüm şehirler içerisinde kurulmasının yanı sıra, ülkemizin bir köy yerleşiminde kurulan ilk ve tek vakıf üniversitesi olan Kapadokya Üniversitesi’nin Rektörü Prof. Dr. Hasan Ali Karasar, Nevşehir’deki basın mensupları ile bir araya geldi.

1 hafta önce Nevşehir Haberleri

Meyve suyu için alınan yaş kayısının kilogram fiyatı 3,5 liradan alıcı bulmaya devam ederken, kayısı üreticileri fiyatların geçen seneye göre 1,5 lira düşmesine tepki gösterdi.