1 hafta önce Avanos

Avanos Belediye Başkanı Mustafa Kenan Sarıtaş,  ilçe pazarı esnaflarının akşam saatlerinde bıraktıkları çöpleri toplamadığı için sosyal medya üzerinden açıklama yapmıştı.

1 hafta önce Ekonomi

Hazine ve Maliye Bakanlığı Vergi Denetim Kurulu (VDK), yüksek tutarda harcaması olduğu halde herhangi bir gelir beyan etmeyen veya düşük tutarlı gelir beyanında bulunan kişileri mercek altına aldı.

1 hafta önce Nevşehir Haberleri

Nevşehir Belediyesi sporcusu Serdar Benli, Gençler Kulüpler Türkiye Halter Şampiyonası’nda toplamda 268 kilo kaldırarak Türkiye üçüncüsü olmayı başardı.

1 hafta önce Avanos

Tarım ve Orman Bakanlığında Avanos’taki taşkın önleme projesi çalışmaları görüşüldü.

1 hafta önce Nevşehir Haberleri

Nevşehir’de 15 Temmuz şehitleri ve tüm şehitler için 15 Temmuz Özel Programı düzenlenecek.

1 hafta önce Dünya

2024 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) finalinde yarın İspanya ile İngiltere karşılaşacak.

1 hafta önce Asayiş-Suç

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, aralarında Nevşehir’in de bulunduğu 75 ilde son 5 günde silah kaçakçılarına ve ruhsatsız silah taşıyan şahıslara yönelik “Mercek-21” operasyonlarının düzenlendiğini açıkladı. Operasyonlar sonucu 1564 silah ele geçirilirken 1819 şüpheli hakkında işlem yapıldı.

1 hafta önce Nevşehir Haberleri

Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü, yarın düzenlenecek 2024 Kamu Personeli Seçme Sınavı (2024-KPSS Lisans) dolayısıyla nüfus müdürlüklerinin açık bulundurulacağını bildirdi.

1 hafta önce Nevşehir Haberleri

Nevşehir Belediyesi U13 Sutopu Takımı katıldığı Türkiye Şampiyonasında üçüncü olmayı başarırken sporcular En Çok Gol Atan Oyuncu ve En İyi Kaleci ödüllerinin de sahibi oldu.

1 hafta önce Nevşehir Haberleri

Nevşehir'in Göreme beldesinde, 11. Uluslararası Kapadokya Halk Oyunları Festivali düzenlendi.