4 hafta önce Dünya

A Milli Futbol Takımı'nın 2024 Avrupa Şampiyonası (EURO 2024) çeyrek finalinde 6 Temmuz Cumartesi günü Hollanda ile oynayacağı maçı, Fransız hakem Clement Turpin yönetecek.

4 hafta önce Dünya

2024 Avrupa Futbol Şampiyonası’nda (EURO 2024) çeyrek final heyecanı yarın başlayacak. Şampiyonada İspanya-Almanya mücadelesi yarın TSİ 19.00’da, Portekiz-Fransa karşılaşması ise TSİ 22.00’da oynanacak.

4 hafta önce Nevşehir Haberleri

Etkili Hutbe Sunumu İl Birinciliği Yarışmasının birincisi Ürgüp Evka Camii Müezzini Mehmet Ali Toy oldu.

4 hafta önce Nevşehir Haberleri

Ürgüp Kent Meydanı, Ürgüp Belediyesi tarafından hayata geçirilecek projelerle genişletilecek.

4 hafta önce Nevşehir Haberleri

Türkiye Sutopu Federasyonu ve World Aquatics tarafından Manisa’da düzenlenen U16 Kadınlar Dünya Sutopu Şampiyonası'nda, Milli Takımımız önemli bir başarıya imza attı.

4 hafta önce Nevşehir Haberleri

Nevşehir Valisi Ali Fidan, Çardak köyü-Cezaevi arası yol yapım çalışmalarını inceledi.

4 hafta önce Nevşehir Haberleri

Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, ”Seçimler önce ben hangi Rasim Arı isem şimdi de aynıyım. Ben seçimlerden önce ne söz verdiysem hepsini yapacağım. Çünkü Nevşehirli bana ‘Rasim bizim kardeşimiz, evladımız’ diye oy verdi.” dedi.

4 hafta önce Gülşehir

Gülşehir Belediyesi, ilçenin daha modern bir görünüme kavuşması ve vatandaşların konforunun sağlanması amacıyla çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

4 hafta önce Nevşehir Haberleri

Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, “Bizler her zaman gençlerimizin destekçisi olacağız. Gençlik bizim gözbebeğimiz, geleceğimiz.” dedi.

4 hafta önce Güncel

Dilan ve Engin Polat’ın da aralarında bulunduğu 16 şüpheli hakkında kara para akladıkları iddiası üzerine başlatılan soruşturma tamamlandı.