5 gün önce Nevşehir Haberleri

Nevşehir'de yapım aşamasındaki farklı daireleri 57 kişiye satan ve satışını yaptıkları bazı daireleri de hak sahiplerine teslim etmeyerek 90 milyon TL haksız kazanç elde eden emlakçı çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

5 gün önce Nevşehir Haberleri

Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından LGS ve YKS'ye giren öğrenciler için il genelinde tercih danışmanlığı birimleri oluşturuldu.

5 gün önce Nevşehir Haberleri

Altınyıldız Kreş ve Anaokulun yaz okulunda her hafta farklı partilerle eğlenceli vakit geçirecek olan öğrenciler bu hafta dondurma şenliği keyfi yaptı.

5 gün önce Nevşehir Haberleri

Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, Nevşehir’deki tüm çocuk ve gençleri Yaz Spor Okulları’na davet etti. Arı, 12 farklı branşta ücretsiz olarak açılacak kurslar için kayıt süresinin de 30 Haziran Pazar gününe kadar uzatıldığını açıkladı.

5 gün önce Nevşehir Haberleri

EPDK, elektrik tarifelerinde fiyat artışına gidildiğini duyurdu.

6 gün önce Nevşehir Haberleri

BİMSADER Başkanı Sonugelen “Bims fiyatları düşerken çimento fiyatlarına yapılması planlanan zammın herhangi bir izahı bulunmamaktadır.” dedi.

6 gün önce Nevşehir Belediyespor

Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (NEVESOB) Başkanı Mehmet Pınarbaşı, Türkiye’nin ilk 500 Büyük Sanayi Kuruluşu Listesine giren Nevsac Metal Sanayi İnşaat Nakliye ve Ticaret Limited Şirketi hakkında bir tebrik mesajı yayımladı.

6 gün önce Nevşehir Haberleri

Avanos Kapadokya Yaşayan Miras Müzesi’nde dokuma kursu açılacak.

6 gün önce Nevşehir Belediyespor

Nevşehir’in 3. Lig’deki temsilcisi Nevşehir Belediyespor, yeni sezona yeni bir isim ve logo ile çıkacak.

6 gün önce Magazin

Çoğu kişinin rezil olduğunu düşündüğü hareket onu meşhur etti. O görüntüleri ile korku filmlerine yakıştırılmıştı, şimdi oyunculuğa hazırlanıyor. İşte, milyonluk anlaşma imzaladığı o proje...