1 hafta önce Nevşehir Haberleri

Türk ve Alman vatandaşlarını sosyal güvenlik konusunda bilgilendirmek amacıyla düzenlenen ‘Türkiye- Almanya Danışma Günleri' bugün sona eriyor.

1 hafta önce Nevşehir Haberleri

Nevşehir Valisi Ali Fidan, Nevşehir İl Tarım ve Orman Müdürlüğünce uygulanan hayvancılığı geliştirme projelerini yerinde inceledi.

1 hafta önce Nevşehir Haberleri

Derinkuyu Belediyesi, Hizmet İş Sendikası Kayseri Şubesi ile toplu iş sözleşmesi imzaladı.

1 hafta önce Nevşehir Haberleri

Nevşehir Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK)  İl Müdürü Mehmet Baltacı, Nevşehir Şoförler Otomobilciler ve Nakliyeciler Esnaf Odası Başkanı Mustafa Düzgün’ü ziyaret etti.

1 hafta önce Avanos

Nevşehir Valisi Ali Fidan, Avanos’un mahalle ve köylerinin muhtarları ile istişare ve değerlendirme toplantısında bir araya geldi.

1 hafta önce NEVÜ

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) “13. Uluslararası Avanos Uygulamalı Seramik Sempozyumu (UAUSS 2024)” düzenleniyor. Sempozyum kapsamında ayrıca ulusal ve uluslararası akademisyen, sanatçı ve ustaların ortaya çıkardığı seramik enstalasyon (Yerleştirme Sanatı), seramik heykel ve duvar seramikleri temalı karma sergi açıldı.

1 hafta önce Nevşehir Haberleri

Yüksek Seçim Kurulunun (YSK), nüfus verileri kapsamında illerin milletvekili sayıları dağılım tablosuna göre Nevşehir’in çıkaracağı milletvekili sayısı 3 olarak belirlendi.

1 hafta önce Nevşehir Haberleri

27 Haziran 2024 günü burçları neler bekliyor? Burç yorumlarına göre bugün nasıl geçecek? Bugünün en kazançlı burcu hangisi? Günün en şanslı burcu hangisi?

1 hafta önce Güncel

Öğretmenlik Mesleği Kanunu (ÖMK) Teklifi yasalaştıktan sonra uzman öğretmenlikte 10 yıl bekleme şartı aranmadan, 20 yıllık kıdemi dolduran yaklaşık 230 bin öğretmene "başöğretmen" ünvanı için başvuruda bulunma imkanı sağlanacak.

1 hafta önce Nevşehir Haberleri

Yaz tatili döneminde yüz binlerce genci Gençlik Kamplarında misafir eden Gençlik ve Spor Bakanlığı, tamamen ücretsiz bir başka eğitim ve aktivite fırsatını, Gençlik Yaz Okullarını bu yıl ilk kez hizmete sunuyor.