Yaşam

Simya Koleji’nde çocuklar için yaz okulu kayıtları başlıyor

Simya Koleji’nin 5-11 yaş arası çocuklar için düzenlediği spor, sanat, bilim, doğa etkinlikleri ve daha pek çok alanda eğitimler ve aktivitelerin sunulduğu yaz okulu kayıtları başladı.

Abone Ol

Okul Yönetiminin yaptığı açıklamada; “Bu yaz, çocuklarınız için unutulmaz bir deneyim sunmak amacıyla kapsamlı bir yaz okulu programı düzenliyoruz. 5-11 yaş arası tüm çocukların katılabileceği programımız, birbirinden eğitici ve eğlenceli etkinliklerle dolu.

Yaz okulu, hafta içi her gün 09:30 - 16:00 saatleri arasında gerçekleşecektir. Yaz okulumuzda çocuklarınızın ilgi alanlarına ve yeteneklerine hitap eden çok çeşitli branşlar yer alacak. Spor, sanat, bilim, doğa etkinlikleri ve daha pek çok alanda eğitimler ve aktiviteler sunuyoruz. Çocuklarımızın yaz tatilini en verimli şekilde değerlendirmelerini, hem eğlenip hem öğrenmelerini sağlamak. Onların sosyal becerilerini geliştirmek, yeni arkadaşlıklar kurmalarına olanak tanımak ve özgüvenlerini artırmak en büyük hedefimiz.

Yaz okulu haftalarımız; 24-28 Haziran : 1. Hafta, 1-5 Temmuz : 2. Hafta, 8-12 Temmuz : 3.hafta, 16-19 Temmuz : 4.hafta, 22-26 Temmuz: 5.hafta, 29 Temmuz - 2 Ağustos: 6.haftadır.

Yaz okulumuza katılım için kayıtlarımız devam ediyor. Detaylı bilgi ve kayıt için Simya Koleji le iletişime geçebilirsiniz” denildi.