Nevşehir Haberleri

“Seçimden seçime değil her daim sahadayız”

AK Parti Nevşehir Milletvekili Emre Çalışkan programına Nevşehir Devlet Hastanesini ziyaretle başladı.

Abone Ol

Milletvekili Çalışkan, Nevşehir İl Sağlık Müdürü Hasan Tartar ile Nevşehir Devlet Hastanesi personelinin Filistin’deki yardıma muhtaç çocuklar için düzenlediği kermese katıldı.

Kermeste Gazze’deki masumlar için yapılan her işin müslümanların birlik ve beraberliğine vesile olduğunu belirten Çalışkan, programı düzenleyenlere ve emeği geçenlere teşekkür etti.

Milletvekili Çalışkan hastane ziyaretinin ardından İl Genel Meclis Başkanı Serkan Feralan ve Merkez İlçe Başkanı Murat Özkaya ile birlikte Kavak Belediye Başkanı Feridun Bağcı’yı ziyaret etti.

Başkan Bağcı’ya hayırlı olsun dileklerini ileten Çalışkan, misafirperverliğinden dolayı Bağcı’ya teşekkür etti.

Belediye ziyaretinin ardından Kavak’ta esnaf ziyaretine çıkan Milletvekili Çalışkan, Kavaklı vatandaşlarla selamlaştı.

Halkın yoğun ilgilisiyle karşılaşan Çalışkan, her daim vatandaşların yanında olduğunu bir kere daha tekrarladı.

Milletvekili Emre Çalışkan, esnaf ziyareti sonrası Nevşehir İl Tarım ve Orman Müdürlüğünden emekli Fazlı Aksu'nun cenaze törenine katılarak Kavak’taki programını tamamladı.

Çalışkan daha sonra Kapadokya Alan Başkanlığına geçerek burada “Alan Başkanlığı İstişare ve Değerlendirme Toplantısına” katıldı.

Milletvekili Süleyman Özgün, Vali Yardımcısı Kübra Karaalioğlu ve Alan Başkanı Birol İnceciköz’ün katıldığı toplantıda Alan Başkanlığınının gündemindeki konular istişare edildi.

Milletvekili Çalışkan alınan kararların bütün Nevşehir’e hayırlar getirmesini temenni etti.

Son olarak taksici esnafıyla bir araya gelen Çalışkan, taksici esnafı tarafından çok sıcak karşılandı.

Taksici esnafının sorunlarını istişare ettiklerini belirten Milletvekili Çalışkan, esnafa “Her daim yüzünüz gülsün, biz sizlerin daima yanınızdayız” diyerek ziyaretini tamamladı.