Nevşehir Valiliği Sanayi ve Teknoloji İşbirliği Kurulu (SANTEK) 2024 Yılı 1’inci Dönem Toplantısı, Vali Ali Fidan Başkanlığında ilgili kurum/kuruluş temsilcilerinin katılımlarıyla Nevşehir Valiliği toplantı salonunda gerçekleştirildi.

İl Asayiş Değerlendirme Toplantısı yapıldı İl Asayiş Değerlendirme Toplantısı yapıldı

“Nevşehir'de Yeşil Sanayi’ye uyumlu firma sayısının artırılması için yapılacak çalışmaların belirlenmesi” gündemiyle gerçekleştirilen toplantıda; İl Sanayi ve Teknoloji Müdürü Yusuf Şahin tarafından bir önceki toplantıda alınan kararlarla ilgili bugüne kadar yapılan çalışmalar hakkında sunum yapılarak kurul üyeleri bilgilendirildi.

Daha sonra Sanayi ve Teknoloji Bakanlığınca hazırlanan “Türkiye Yeşil Sanayi Projesi” tanıtım videosunun gösterimini müteakip, Nevşehir KOSGEB Müdürü Ali Usta ve Kobi Uzmanı Fatma Güven tarafından KOSGEB Yeşil Sanayi ve Dijital Dönüşüm Destek Programları ile ilgili sunumlar yapıldı. Kurul üyelerinin konu ile ilgili görüş ve önerileri doğrultusunda alınan kararlar, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığına iletilmek üzere toplantıya son verildi.

Kaynak: HABER MERKEZİ