30 Ağustos zaferinin 102. yıl dönümünü gökyüzünde kutladılar 30 Ağustos zaferinin 102. yıl dönümünü gökyüzünde kutladılar

TGF'nin 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlama mesajında şu ifadelere yer verildi: "Başkumandan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün liderliğinde, büyük taarruz ile kazanılan bu zafer, sadece askeri bir başarı değil, aynı zamanda Türk halkının onurlu direnişi ve özgürlük mücadelesinin bir göstergesidir.

Bu özel günde, vatanımız için canını feda eden aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor; onların fedakârlıklarının asla unutulmayacağını bir kez daha vurgulamak istiyoruz. 30 Ağustos’u aynı zamanda milletimizin bağımsızlık ve özgürlük mücadelesinin simgesi olarak, her yıl gurur ve heyecanla kutlamaktan onur duyuyoruz.

Türkiye Gazeteciler Federasyonu olarak, bu anlamlı günün önemini bir kez daha hatırlatıyor ve milletimizin birlik, beraberlik ve kardeşlik içinde daha nice zaferlere imza atmasını diliyoruz. Bağımsızlık ateşini yakan Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını saygı ve şükranla anarken, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın ulusumuza barış, huzur ve mutluluk getirmesini yürekten temenni ediyoruz."

Kaynak: HABER MERKEZİ