NEVÜ

Rektör Yardımcısı Öztürk değerlendirme toplantısına katıldı

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Şahlan Öztürk, ‘Bölgesel Kalkınma Odaklı Misyon Farklılaşması ve İhtisaslaşma Programı Değerlendirme Toplantısı’na katıldı.

Abone Ol

Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar’ın iştirakleriyle Bitlis Eren Üniversitesi ev sahipliğinde ‘Bölgesel Kalkınma Odaklı Misyon Farklılaşması ve İhtisaslaşma Programı Değerlendirme Toplantısı’ yapıldı.

Toplantıya YÖK Yürütme Kurulu Üyeleri Prof. Dr. Naci Gündoğan ve Prof. Dr. Erol Arcaklıoğlu, Bitlis Eren Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Prof. Dr. Necmettin Elmastaş, ‘Doğal ve Kültürel Miras Turizmi’ ihtisas üniversitesi NEVÜ adına Rektör Yardımcısı Öztürk, ihtisas üniversitesi rektörleri ve rektör yardımcıları, Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığı, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı ve Kalkınma Ajansları Genel Müdürlüğü temsilcileri, il protokolü,  STK temsilcileri,  akademik ve idari personel katıldı.

Toplantının açılışında konuşan YÖK Başkanı Özvar, YÖK olarak yükseköğretimde çeşitliliğinin artırılması hedefi doğrultusunda, Bölgesel Kalkınma Odaklı Misyon Farklılaşması ve İhtisaslaşma Projesi’ni projede yer alan 25 üniversiteyle birlikte başarıyla yürüttüklerini söyledi.