Nevşehir Haberleri

Rektör Aktekin’den merhum imam hatip Aydemir için taziye mesajı

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin, vefat eden Nevşehir Çiçekli Cami emekli İmam Hatibi Ahmet Aydemir için taziye mesajı yayınladı.

Abone Ol

Aktekin mesajında, “Nevşehir Çiçekli Cami emekli İmam Hatibi Ahmet Aydemir’in vefatını derin bir teessürle öğrenmiş bulunuyorum.  Hayatını ilme ve eğitime vakfetmiş bulunan Merhum İmam Hatip Ahmet Aydemir,  ilme ve eğitim-öğretime verdiği önem mucibince uzun yıllar üniversitemiz ile gönüllülük temelinde iş birliği içinde olmuş, gerek burs ve barınma olsun gerekse diğer yardımlarıyla üniversitemiz öğrencilerinin eğitim-öğretim ve kariyer süreçlerine önemli katkılar sağlamıştır.

Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı’nın (TDV) düzenlediği, “6. Uluslararası İyilik Ödülleri” kapsamında 2022 yılında “İyilik Ödülü”ne de layık görülen Merhum İmam Hatip Ahmet Aydemir,  "Bâkî Kalan Bu Kubbede Bir Hoş Sadâ İmiş" dizelerindeki mana misali bu dünyada yaptığı iyilikler, ilme ve eğitim-öğretime sağladığı katkılarla hatırlanacaktır. Merhuma Cenab-ı Allah'tan rahmet, ailesine ve tüm sevenlerine başsağlığı diliyorum” dedi.