“Buklet fabrikamız belediyemize ciddi ekonomik katkı ve şehre istihdam sağlayacak” “Buklet fabrikamız belediyemize ciddi ekonomik katkı ve şehre istihdam sağlayacak”

Rektör Prof. Dr. Semih Aktekin’i makamında ağırlayan Rektör Prof. Dr. Fatih Gültekin, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek kendilerine teşekkür etti.

Üniversitenin sahip olduğu imkânlara değinen Gültekin,  yeni eğitim-öğretim yılıyla birlikte nitelikli akademik kadrosu ve fiziki alt yapısı bulunan NEVÜ ile bilimsel, kültürel, sanatsal, sportif faaliyetlerin yanı sıra her iki üniversitenin mevcut sağlıkla ilgili bölümleri arasında yürütülebilecek ortak çalışma ve projelere de hazır olduklarını söyledi.

Misafirperverliklerinden dolayı Rektör Gültekin’e teşekkür eden Rektör Aktekin ise YÖK’ün belirlediği 'Bölgesel Kalkınma Odaklı Üniversiteler' arasında ‘Doğal ve Kültürel Miras Turizmi’ alanında ihtisaslaşan üniversite olarak kurumlar arası ortak proje ve çalışmalara büyük önem verdiklerini söyledi.

Aktekin bu kapsamda sağlık alanlarıyla birlikte iki üniversite arasında yürütülebilecek her türlü iş birliklere açık olduklarını ifade etti.

Kaynak: BÜLTEN