Nevşehir'de çeyrek final sevinci Nevşehir'de çeyrek final sevinci

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Rektör Aktekin’e teşekkür eden Gülşehir Belediye Başkanı Çiftçi, kendilerine yerel yönetimler olarak yürüttüğü çalışmalar hakkında bilgi verdi. Üniversitenin Gülşehir İlçesi’nde bulunan Gülşehir Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu’nun ilçenin kültürel, sosyal, ekonomik ve birçok alanda gelişimine büyük katkılar sağladığını belirten Başkan Çiftçi, ilçe halkıyla birlikte üniversiteye olan desteklerinin artarak devam edeceğini belirtti.

Misafirperverliklerinden dolayı Başkan Çiftçi’ye teşekkür eden Rektör Aktekin ise üniversite olarak öğrencilerin eğitim-öğretimlerinin yanı sıra bölgenin sahip olduğunu değerleriyle kalkınmasına ve tanınırlığının artmasına yönelik çalışmalara önem verdiklerini ifade etti. Bu kapsamda üniversitede olarak her türlü ortak proje ve çalışmalara açık olduklarını ifade eden Aktekin, kendilerine görevlerinin tekrar hayırlı olması temennisinde bulundu.

Başkan Çiftçi ile bir süre görüşen Rektör Aktekin ayrıca kendilerine NEVÜ Hacı Bektaş Veli Araştırma ve Uygulama Enstitüsü tarafından çıkarılan “Serçeşme’den Katreler – Temel Değerler Bağlamında Hacı Bektaş Veli ve Özlü Sözleri” adlı kitabı hediye etti.

Kaynak: HABER MERKEZİ