Aktekin mesajında şu ifadelere yer verdi, “30 Ağustos, Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde Kahraman Türk Silahlı Kuvvetlerimizin Aziz Milletimizle el ele işgalci emperyalist güçlere karşı mutlak bir zaferle yazdığı kahramanlık destanının bayrama dönüştüğü gündür.

Bu tarihsel Büyük Zafer’in ardından geçen süreçte toplumsal gelişim ve uluslararası başarılarıyla bugün Türkiye Cumhuriyeti, dünyanın saygın ülkeleri arasında yerini alarak uluslararası topluma etkin ve özgün katkılar sunmaktadır.

NEVÜ olarak bizler de; toplumumuzun yüksek değerlerini özümsemiş,  kendi toplumunun gelişimi, huzur ve refahını sağlamaya yönelik ve dünyaya örnek teşkil edecek bir ‘Kültür ve Uygarlık’ nosyonuna sahip, bilimsel kavrayışı yüksek yeni nesiller yetiştirme vizyon ve misyonuyla  çalışmalarımızı emin adımlarla sürdürmekteyiz.

Öğrenciler için "okul çantası" uyarısı Öğrenciler için "okul çantası" uyarısı

Bu düşüncelerle; hür ve bağımsız vatanımızda onurlu yurttaşlar olarak yaşamamız için canları pahasına mücadele eden başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını, şehitlik ve gazilik mertebelerine eren kahramanlarımızı rahmet, minnet ve şükranla anıyor, Büyük Türk Milletinin ‘30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetleri Günü’nü en iyi dileklerimle kutluyorum.”

Kaynak: BÜLTEN