NEVÜ merkez yerleşke Sezai Karakoç Öğrenci Yaşam Merkezi içerisinde yer alan Öğrenci Kulüpleri ve Toplulukları Merkezi’nde düzenlenen toplantıya; Rektör Prof. Dr. Semih Aktekin, Rektör Danışmanı Prof. Dr. Adem Çatak, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Sosyal Hizmetler Şube Müdürü Abdurrahman Şeker, Kültür Hizmetleri Şube Müdürü Yavuz Serin, üniversite bünyesinde faaliyet gösteren öğrenci kulüp ve toplulukların akademik danışmanları katıldı.

“ÖĞRENCİLERİMİZE EN İYİ ŞEKİLDE EĞİTİM VERMEK İÇİN BÜYÜK GAYRET GÖSTERİYORUZ”

Rektör Aktekin’den Avanos Belediye Başkanı Sarıtaş’a ziyaret Rektör Aktekin’den Avanos Belediye Başkanı Sarıtaş’a ziyaret

Toplantının açılışında konuşan Rektör Prof. Dr. Semih Aktekin, üniversite olarak öğrencilerin en iyi şekilde eğitim alabilmelerinin yanı sıra kendilerinin sosyal ve kültürel gelişimlerine katkıda bulunacak faaliyetlere de büyük önem vererek desteklediklerini söyledi.

Üniversitenin yeni eğitim öğretim yılında da üniversiteler arasında en çok tercih edilen üniversiteler arasında bir kez daha yerini aldığını aktaran Rektör Aktekin,  Bu üniversite olarak bizler kadar şehrimiz için de gurur verici. Bildiğiniz üzere üniversiteler sadece öğrencilerine eğitim veren ve belli alanlarda bireyler yetiştiren birer eğitim kurumları olmalarının yanın da farklı şehirlerden ve kültürden gelen öğrencilerin bilgi ve tecrübelerini paylaşmalarına, kendilerini sosyo-kültürel olarak geliştirmelerine fırsat ve imkan sağlayan kurumlardır. Biz de NEVÜ olarak bu anlamda ülkemizin ve dünyanın farklı coğrafyalarından üniversitemizi tercih eden her bir öğrencilerimize en iyi şekilde eğitim vermenin ve tüm insanlığa yararlı birer bireyler olarak yetişmeleri için büyük gayret gösteriyoruz.  Bu çalışma ve gayretlerimiz içerisinde üniversitemiz bünyesinde bulunan ve siz değerli akademisyenlerimizin akademik danışmanlıklarını yürütmekte olduğu öğrenci kulüp ve topluluklarımıza da önemli görevler düşmekte. Sizlerin de sosyal, kültürel, sportif, sanatsal ve diğer alanlardaki faaliyetlerinize daha fazla önem vermenizi bekliyoruz.” diye konuştu.

Rektör Aktekin’in daha sonra akademik danışmanların istek ve taleplerini de aldığı toplantı, yapılması planlanan faaliyetlerin görüşülmesi ile sona erdi.

012002-1

Kaynak: HABER MERKEZİ