4. Uluslararası Elmas Ödülleri Wyndham Grand İstanbul Levent'de, Pınar Altuğ Atacan ve Bekir Aksoy’un sunumuyla gerçekleştirildi.

Siyaset, medya ve cemiyet hayatından birçok ismin katıldığı 4. Uluslararası Elmas Ödülleri 2024 Töreni’nde Türkiye’nin ilk yerli ve milli sıcak hava balon üretici firması olan Pasha Balloons yine farkındalık oluşturarak ödüle layık görüldü.

Nevşehir’de yoldan çıkan tır yan yatarak devrildi Nevşehir’de yoldan çıkan tır yan yatarak devrildi

Her biri alanında uzman jüri üyeleri tarafından belirlenen ödüller yerel yönetimlere ve hizmetlerine hâkim jüri üyelerinin karar vermesi neticesinde uygun bulundu.

Böylece jüri üyelerinin eleğinden geçen marka ve kurumlar ödül almaya hak kazanırken Kapadokya bölgesinin yükselen değeri olarak fark ve değer katan Pasha Balloons üretim firması sahibi Mehmet Halis Aydoğan ve Teyfik Ölmez ödül gecesine katılan isimler oldu.

Pasha Balloons, sektöründe öncü ve lider markalar arasında yer alan, Ulusal ve uluslararası alanda faaliyet göstererek ülke ekonomisine katkılar sağlayan, faaliyet gösterdiği alanda yenilikçi, çevre duyarlılığı ve sürdürülebilir ekonomi modeli uyguluyor.  

ÜLKE EKONOMİSİNE KATKI SAĞLIYORUZ”

Şirket olarak AR-GE ve inovatif çalışmalara geniş yer verdiklerini belirten Pasha Balloons Üretim firması Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Halis Aydoğan, “Toplumsal duyarlılık ve sosyal sorumluluk bilincine sahip çalışmalarımızı yürütüyor ve ülke ekonomisine katkı sağlayarak istihdam sorumluluğumuzu en iyi şekilde yerine getiriyoruz. Kazandığımız Yılın En İyi Üretici Firma Ödülü hem ülkemiz adına hem de bölgemiz adına bizim için kıymetli ve değerli. Ülkemizi muasır medeniyetler seviyesine ulaştırma hasebiyle yürüttüğümüz bu çalışmalar aralıksız devam edecek. Ödüle layık gören kurum ve kuruluşlara çok teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyoruz.” diye konuştu.

Image0-7

Kaynak: HABER MERKEZİ