14 Mayıs Pazar günü yapılan 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi’nde AK Parti’den milletvekili seçilen Özgün, yayımladığı mesajla Nevşehir halkına ve destekçilerine teşekkür etti.

“Kıymetli hemşerilerimiz, sizlerin bir evladı olarak havasını soluduğum, taşını toprağını ayrı ayrı sevdiğim, çocukluğumu gençliğimi yaşadığım ve son nefesime kadar yaşamayı istediğim Nevşehir’imiz yine Anadolu’nun kadirşinaslığını sandığa ve demokrasiye yansıtarak 14 Mayıs’ta önemli bir sınavı daha başarı ile geçmiştir.” diyen Özgün, seçimlerin tüm Türkiye’ye hayır getirmesini diledi.

Özgün yayımladığı mesajda şunları kaydetti: “Gece, gündüz demeden ve yorulmadan kararlı mücadelemizi omuzlayan  büyük ve güçlü Türkiye’nin inşasında bizimle birlikte olan her bir vatandaşımıza, bizlere destek veren tüm dava arkadaşlarıma ve  seçim dönemi boyunca bize ilgisini eksik etmeyen, bağrına basan ve de sandıkta sözünü söyleyen  bizleri bu kutsal göreve layık gören tüm halkımıza teşekkür ediyorum.

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a desteklerini esirgemeyen halkımızın 28 Mayıs seçimlerinde de daha güçlü bir şekilde destek vereceğine inancımız tamdır.

Seçimlerden hemen sonra güçlü bir Türkiye ile kalkınan ve büyüyen bir Nevşehir için durmadan yorulmadan yola devam edeceğiz. Nevşehirli vatandaşlarımız her şeyin en güzeline layıktır.

Bu duygu ve düşüncelerle Nevşehirli hemşerilerimize tekrar teveccühleri sebebiyle teşekkür eder, sevgi ve saygılarımı sunarım."

HABER: YASİN YAĞIMLI

Editör: Ravza Nur Baydemir