Urgenç’den Ülkü Ocakları Başkanı Şevik’e ziyaret Urgenç’den Ülkü Ocakları Başkanı Şevik’e ziyaret

Proje çerçevesinde Nevşehir H. Rasim Uzer Özel Eğitim Meslek Okulu ve Nevşehir Özel Eğitim Uygulama Okuluna spor malzemesi dağıtımı gerçekleştirildi.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Muhsin Özdemir, Sportif Faaliyetler Birimi Şube Müdürü Fatma Nihan Adıyaman, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

“PROJEMİZİN BU YIL İKİNCİ ETABINI BAŞLATMIŞ BULUNMAKTAYIZ”

Spor malzemelerinin Nevşehir’de 8 okula teslim edileceğini belirten Özdemir, “Spor Aşkı Engel Tanımaz” projemizin bu yıl ikinci etabını başlatmış bulunmaktayız. Nevşehir H. Rasim Uzer Özel Eğitim Meslek Okulu ve Nevşehir Özel Eğitim Uygulama Okulu öğrencilerimize spor malzemelerimizi dağıttık. Spor, sadece bedensel sağlık için değil, aynı zamanda sosyal etkileşim, özgüven ve disiplin gibi önemli değerleri de içinde barındırır. Bu malzemeler, özel öğrencilerimizin spor yapma imkânlarını artırarak, daha sağlıklı ve mutlu bireyler olmalarına yardımcı olacaktır. Gençlik ve Spor Bakanlığımızdan gelen spor malzemelerimizi diğer kalan okullarımıza da dağıtmaya devam edeceğiz. Ülkemizde son zamanlarda paralimpik ve engelli sporlarında önemli hamleler yaptı. Bu kapsamda dağıtılan malzemelerle ilimizde başarılı sporcularımızın yetişmesinde önemli katkı sağlayacaktır” dedi.Img 0376

Kaynak: HABER MERKEZİ