Özdemir, beraberindeki şube müdürleri ve proje yüklenici firma yetkilileriyle birlikte gerçekleştirdiği bu ziyarette, yurtların inşaat süreci, donanımları ve sunacağı imkanlar hakkında detaylı bilgi aldı.

Modern mimarisi ve öğrenci odaklı tasarımıyla dikkat çeken yurt binaları, konforlu yaşam alanları, güvenlikli yapısı ve öğrencilerin sosyal ihtiyaçlarını karşılayacak donanımlarıyla ön plana çıkıyor. Öğrencilere rahat bir ortamda eğitim hayatlarını sürdürebilmeleri için her türlü ayrıntının düşünüldüğü bu projede, spor salonlarından, çalışma ve dinlenme alanlarına kadar geniş bir yelpazede olanaklar sunulacak.

Nevşehir Belediyesi Birimler Arası Futbol Turnuvası sona erdi Nevşehir Belediyesi Birimler Arası Futbol Turnuvası sona erdi

Özdemir, incelemeler sırasında yurtların hem fiziksel hem de sosyal açıdan öğrencilere en iyi şekilde hizmet vermesi için yapılan çalışmaları büyük bir titizlikle değerlendirdi. Yurdun, Ürgüp ilçesindeki öğrenciler için önemli bir barınma imkanı sağlayacağını ifade eden Özdemir, yurdun kısa süre içinde tüm hazırlıkları tamamlanarak faaliyete geçeceğini ve gençlerin burada sosyal, kültürel, sanatsal, sportif faaliyetlerini yapmalarının yanısıra güvenli ve huzurlu bir ortamda konaklayacaklarını vurguladı.

Kaynak: BÜLTEN