Toplantıda, Gençlik Liderleri ile tanışma, bilgilendirme ve değerlendirme yapılarak, gençlere yönelik yürütülen projeler ve gelecekteki planlar ele alındı. Özdemir, gençlik çalışmalarının önemine vurgu yaparak, genç liderlerin projelerdeki rolünün büyük olduğunu belirtti. Ayrıca, gençlere sunulan imkânların artırılması ve etkinliklerin daha geniş kitlelere ulaşması için yeni stratejiler geliştirileceği ifade edildi.

İl Müdürü Muhsin Özdemir; ”Nevşehir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü olarak, gençlerimizin geleceğini şekillendiren Gençlik Liderlerimizle gerçekleştirdiğimiz toplantının verimli ve ilham verici geçtiğini büyük bir memnuniyetle belirtmek isterim. Gençlerimizin potansiyelini ortaya çıkarmak, onları hayata en iyi şekilde hazırlamak için yürüttüğümüz projelerde, liderlerimizin üstlendikleri rol son derece değerlidir. Toplantımızda mevcut çalışmalarımızı derinlemesine değerlendirerek gelecekteki hedeflerimizi netleştirme fırsatı bulduk. Gençlik Liderlerimizin enerjisi, dinamizmi ve getirdikleri öneriler, projelerimizi daha etkili ve kapsayıcı hale getirme noktasında bize ışık tutmaktadır. Gençlerimize sunduğumuz imkânları artırmak ve Nevşehir'deki gençliğin sosyal, kültürel ve sportif gelişimine daha fazla katkı sağlamak için hep birlikte daha güçlü bir gençlik için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz.” dedi.

Toplantının ardından İl Müdürü Özdemir, Genç Ofis’te düzenlenen etkinliklere ve kulüp faaliyetlerine katılan gençlerle bir araya gelerek samimi bir sohbet gerçekleştirdi. Özdemir, gençlerin taleplerini dinleyerek, il müdürlüğü olarak gençlerin her zaman yanında olduklarını ve desteklerini esirgemeyeceklerini belirtti.

Toplantıya Gençlik Merkezi Müdürü Metin Koçak ve Personel Şube Müdürü Murat Çakar da katıldı.

Tatillerde Kapadokya'yı tercih eden Çinliler turizme canlılık katıyor Tatillerde Kapadokya'yı tercih eden Çinliler turizme canlılık katıyor

Img 5002Img 5030Img 4919Img 4922Img 4935

Kaynak: BÜLTEN