Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası (NTSO) Genel Sekreteri İbrahim Akgür, yıllık aidat ve munzam aidat hakkında hatırlatmada bulundu.

Akgür aidat ödemesi hakkında yaptığı açıklamada, “Yıllık Aidat ve Munzam Aidat, her yılın haziran ve ekim aylarında iki eşit taksitte ödenir. Zamanında ödenmemeleri halinde 6183 Sayılı Kanun uyarınca yürürlükte bulunan oranlarda günlük olarak hesaplanarak gecikme zammı tahakkuk ettirilir.

Zamlı veya hükmen ödeme durumunda kalınmaması için açıklanan yasalara göre hareket edilmesini önemle rica ederiz. Bu çerçevede; üyelerimizin kanunda belirtilen süreler içinde yıllık aidat ve munzam aidat 1. Taksit borçlarını Odamız veznesine ya da aşağıdaki banka hesap numaraları verilen banka şubelerine en geç 1 Temmuz Pazartesi günü mesai saati sonuna kadar yatırması gerekmektedir.

Rektör Aktekin’den Avanos Belediye Başkanı Sarıtaş’a ziyaret Rektör Aktekin’den Avanos Belediye Başkanı Sarıtaş’a ziyaret

Ödemelerinizi, Odamız veznesine veya aşağıdaki banka hesap numaralarına yapabilirsiniz. Bankadan yapılan aidat ödemelerinde firmanın unvanı, Oda Sicil No ve ödemenin aidat ile ilgili olduğunun belirtilmesi önemle rica olunur.” ifadelerine yer verdi.

Kaynak: HABER MERKEZİ