Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası (NTSO) Başkanı Arif Parmaksız, NTSO Meclis Başkanı M. Ali Öbekli, Nevşehir Ticaret Borsası (NTB) Başkanı İbrahim Salaş, iş insanları Mesut Sayar ve Cavit Vergiveren'den oluşan Nevşehir heyeti, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M.Rifat Hisarcıklıoğlu ile birlikte, 2016-2020 yılları arasında Nevşehir Valiliği görevini yürüten ve Kocaeli Valiliği görevine atanan İlhami Aktaş'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Türkiye, para yüzme ve para tekvandoda çıkışını sürdürmeye çalışacak Türkiye, para yüzme ve para tekvandoda çıkışını sürdürmeye çalışacak

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu ve Nevşehir heyeti, Vali İlhami Aktaş ile bir süre görüşme gerçekleştirerek, yeni görev yerinin hayırlı olması temennisinde bulundu.

Valilik makamında gerçekleştirilen ziyarette NTSO Başkanı Arif Parmaksız'da, Nevşehir heyeti adına Vali Aktaş'a hayırlı olsun dilek ve temennilerini iletti.

Nevşehirli hemşehrilerinin selamlarını ileten NTB Başkanı İbrahim Salaş'ta, Vali İlhami Aktaş’a yeni görevinin hayırlı olması temennisinde bulunarak başarı dileğinde bulundu.

Konuklarıyla bir süre görüşerek sohbet eden Vali Aktaş, nazik ziyaretleri için teşekkür etti.

TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu ve Nevşehir heyetinin Kocaeli Valiliği ziyaretlerinde;  Kocaeli Sanayi Odası Başkanı Ayhan Zeytinoğlu, Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Abdurrahman Aslantaş, Körfez Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Recep Öztürk'te eşlik ettiler. 

Whatsapp Image 2024 08 24 At 12.42.22

Kaynak: HABER MERKEZİ