NEVÜ-SHMYO Çocuk Gelişimi Programı öğrencileri MBA Nevşehir Kampüsü anaokulu öğrencilerine yönelik paylaşma, hayvanları koruma ve sağlıklı beslenme gibi değerleri vurgulayan drama ve şarkı etkinlikleri, işaret dili ile yapılan şarkı ve dans gösterileri, uzay, fen, deney, teknoloji ve insan anatomisi maketlerinin yer aldığı bilim atölyelerinden oluşan şenlik düzenledi.  Etkinliklere aktif olarak katılan anaokulu ve ilkokul 1.sınıf öğrencileri eğlenmenin yanı sıra deneyerek öğrenmenin keyfini de yaşadı.

Etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçen öğrenci ve öğretim elemanlarına, MBA Nevşehir Kampüsü yönetici ve öğretmenlerine teşekkür eden Çocuk Bakımı ve Gençlik Hizmetleri Bölüm Başkanı Dr. Ayşen Tükel, iş birliği çalışmalarının devam edeceğini söyledi.

Şenliğe; SHMYO Yüksekokul Müdürü Doç. Dr. Kamuran Özdil, Çocuk Bakımı ve Gençlik Hizmetleri Bölüm Başkanı Dr. Ayşen Tükel, Çocuk Gelişimi Programı Öğr. Gör. Gülden Erdoğan, MBA Nevşehir Kampüs Müdürü Özge Mollaoğlu, Kurum Müdürü Ezgi Kadıoğlu,  İlkokul Müdürü Barış Bağcı, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

NEVÜ’den akademisyenlere THS eğitimi NEVÜ’den akademisyenlere THS eğitimi

01-66

Kaynak: HABER MERKEZİ