NEVÜ Vali Şinasi Kuş Kültür ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen sempozyum kapsamında Kongre Merkezi’nin Fuaye Alanı’nda kurum ve kuruluşlar ile özel firmalar, arkeolojik kazı ve ekipmanların yer aldığı tanıtım stantları açtı. 

KİTAPSEVERLERE YÜZDE 30 YÜZDE 50 İNDİRİMLİ KİTAP SATIŞI

Bilgin Kültür Sanat Yayınları, Ege Yayınları Zero Kitap, Arkeoloji ve Sanat Yayınları ve Homer Kitabevi öğrencilere ve katılımcılara yüzde 30 yüzde 50 arasında indirimin uygulandığı sanat tarihi, arkeoloji, kültür tarihi, antropoloji ve restorasyon gibi çeşitli yayınların yer aldığı kitap tanıtım ve satış standı açtı.

Sempozyumun açılışına katılan NEVÜ Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin, T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı Kültür Varlıkları ve Müzeler Genel Müdürü Birol İncecikgöz ve Nevşehir Vali Yardımcısı Kübra Karaalioğlu ile NEVÜ Kültürel Miras Dijital Belgeleme Eğitim, Uygulama ve Araştırma Merkezi (KÜMİB) ile NEVÜ İhtisaslaşma Koordinatörlüğü’nün de fuaye alanında yer aldığı tanıtım stantlarını ziyaret ederek, görevlilerden bilgi aldı.

Eğitim Fakültesi’ne 2 Doçent ataması yapıldı Eğitim Fakültesi’ne 2 Doçent ataması yapıldı

Tanıtım ve satış stantları 31 Mayıs Cuma gününe kadar NEVÜ Vali Şinasi Kuş Kültür ve Kongre Merkezi Fuaye Alanı'nda açık olacak.

22-5306-1402-56

Kaynak: HABER MERKEZİ