NEVÜ

NEVÜ’de Psikologlar Günü etkinliği düzenlendiği

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Psikoloji Kulübü liderliğinde Abdullah Gül Üniversitesi (AGÜ), Kapadokya Üniversitesi (KÜN) ve Nuh Naci Yazgan Üniversitesi (NNYÜ) öğrenci kulüpleri iş birliğinde ‘10 Mayıs Psikologlar Günü’ programı düzenlendi.

Abone Ol

Etkinliğin sabah programında; NEVÜ, AGÜ, KÜN ve NNYÜ psikoloji bölümü öğrencileri NEVÜ Öğrenci Yaşam Merkezi’nde bulunan öğrenci kulüpleri ve toplulukları alanında bir araya gelerek, dayanışma ve birlik duygusu içerisinde çeşitli ısınma oyunları ve bilgilendirici kart oyunları oynayarak birbirleriyle kaynaştılar.

Programın öğleden sonraki bölümü NEVÜ Vali Şinasi Kuş Kültür ve Kongre Merkezi Karavezir Salonu’nda düzenlenen programla devam etti. Buradaki programa; NEVÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Özlem Fındık, NEVÜ Psikoloji Bölümü Dr. Öğr. Üyesi Nilgün Türkileri Arman, NEVÜ, AGÜ, KÜN ve NNYÜ Psikoloji Kulübü Akademik Danışmanları ve Başkanları, NEVÜ akademik ve idari personel ile öğrenciler katıldı.

Programın açılışında konuşan ve Psikoloji Bölümlerinin önemine değinen NEVÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Özlem Fındık, programın düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür ederek tüm Psikologların ‘10 Mayıs Psikologlar Günü’nü kutladı.

NEVÜ Psikoloji Bölümü Dr. Öğr. Üyesi Nilgün Türkileri Arman ise, “Bugün burada meslektaşlarımızla sosyal bağlarımızı geliştirmek, dayanışma ve birlik duygusu içerisinde bulunmak üzere bizleri bir araya getirerek, Üniversitemiz Psikoloji Kulübü ile Nuh Naci Yazgan Üniversitesi, Abdullah Gül Üniversitesi ve Kapadokya Üniversitesi öğrenci kulüpleri önemli bir başarıya imza attılar” dedi.

Dr. Öğr. Üyesi Nilgün Türkileri Arman konuşmasında ayrıca, desteklerinden dolayı başta Rektör Prof. Dr. Semih Aktekin ve yönetimi olmak üzere AGÜ Psikoloji Bölümü Doç. Dr. Ahmet Çoymak, NNYÜ Dr. Öğr. Üyesi Gonca Çiffiliz Durukan ve KÜN Psikoloji Bölümü Dr. Öğr. Üyesi Zekeriya Temircan’a teşekkür etti.