NEVÜ

NEVÜ Güzel Sanatlar Fakültesi “Mezuniyet Sergisi”

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Güzel Sanatlar Fakültesi (GSF) Resim Bölümü tarafından ‘NEVÜ Bilim, Kültür, Sanat ve Spor Şenliği’ kapsamında geleneksel yıl sonu mezuniyet sergisi açıldı.

Abone Ol

NEVÜ Vali Şinasi Kuş Kültür ve Kongre Merkezi Sanat Galerisi’nde düzenlenen serginin açılışına; NEVÜ Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin,  GSF Dekanı Prof. Dr. Göksel Şimşek, Dekan Yardımcısı ve Resim Bölümü Başkanı Prof. Dr. Nüshet Göksun Yener, Rektör Danışmanı Prof. Dr. Seydi Battal Gazi Karakoç, Genel Sekreter Nihat Çavuşoğlu, üniversitenin akademik ve idari personeli, öğrenciler ve davetliler katıldı.

4 gün boyunca “Bilim, Kültür, Sanat ve Spor Şenliği” düzenlenecek

Serginin açılışında konuşan Rektör Prof. Dr. Semih Aktekin 21-24 Mayıs tarihleri arasında üniversite olarak ‘Bilim, Kültür, Sanat ve Spor Şenliği’ gerçekleştireceklerini ve şenliklilerde konserler, sergiler, spor müsabakaları, kitap fuarı, DJ performansları, yarışmalar, gösteriler, geleneksel oyunlar, patates festivali gibi birçok etkinliğin yer alacağını söyledi. Aktekin dört gün boyunca 15:00-22:00 arasında düzenlenecek tüm etkinliklerin öğrencilerin yanı sıra halka açık olduğunu sözlerine ekledi.

Sergide NEVÜ Güzel Sanatlar Fakültesi (GSF) Resim Bölümü son sınıf öğrencilerinin ‘Çevre ve Sürdürülebilirlik’ temalı ‘Duvar Resmi Atölye Sergisi’,  ‘Resim Atölyesi VI Karma Sergisi’ ve Erasmus öğrencisi Elena Andrada Carp’in  ‘Filtered Views’ konulu kişisel eserleri yer almakta.

Sergi 24 Mayıs Cuma gününe kadar NEVÜ Vali Şinasi Kuş Kültür ve Kongre Merkezi Sanat Galerisinde sanatseverlere açık olacak.