Altınyıldız’da 142 öğrenci Türkiye’nin en seçkin üniversitelerine yerleşti Altınyıldız’da 142 öğrenci Türkiye’nin en seçkin üniversitelerine yerleşti

Altınyıldız’dan yapılan açıklamada, “Altınyıldızlı olma” bilinci ile anlayışını geleceğe aktaran, kaliteyi hedefleyen, alanında uzman, dinamik, gelişmeleri sistematik olarak değerlendiren kadrosu ve çalışanlarıyla Altınyıldız Koleji Fen ve Anadolu Lisesi geleceğin aydınlık nesillerini yetiştirmeye devam ediyor.

Konuyla ilgili açıklama yapan Altınyıldız Koleji Fen ve Anadolu Lisesi Müdürü Özkan Kılınç, “Her yıl olduğu gibi bu yıl da 2024 YKS sonuçlarına göre sadece Nevşehir’in değil bölgenin de en başarılı eğitim kurumu Altınyıldız’dır. 2024 YKS’de İlk 100’de 3 öğrencimiz, ilk 1500’de 14 öğrencimiz derece elde etmiştir. Yakın zamanda açıklanacak yerleştirme sonuçlarına göre de Türkiye’nin en şeçkin üniversitelerine yine bizim öğrencilerimiz yerleşecektir. Altınyıldız Eğitim Kurumları olarak bizler Nevşehir’in eğitimdeki lokomotifiyiz; neslimizi, milletimizi, devletimizi, çağımızı ileri taşıyoruz.

2024 LGS sonuçlarına göre de en iyiler Altınyıldız Koleji Fen ve Anadolu Liselerinin kontenjanlarını doldurdu. Velilerimizin yoğun ilgisi de gösteriyor ki başarılarıyla her yıl kendini ispat eden Altınyıldız Liseleri sektörünün en iyisidir. Kaliteden ödün vermeyen, Altınyıldız markası olarak en büyük gücümüz, eğitimdeki 26 yıllık tecrübemiz, eğitim kalitemiz, alanında uzman tecrübeli ve değişmeyen öğretmen kadromuz, değişime adapte hızımız, teknolojik altyapımız ve en önemlisi de velilerimizden aldığımız tam desteğimizdir. Bu güç ve güvenle her yıl gelenek halini alan başarılarımızla da zirvenin tek ismi olmaya devam ediyoruz. ”dedi.

Altınyıldız Eğitim Kurumları, Nevşehir’de eğitim sektörünün en başarılılarından olduğunu üst üste aldığı Bağımsız Tüketici Derneği tarafından verilen “En İyi Özel Okul” Kalite Ödülü ile de belgelendirdi. 

Kaynak: BÜLTEN