İl genelinde gerçekleştirilecek olan çalışmalar sonucu gün boyunca belirli saat aralıklarında elektrik kesintileri gerçekleştirilecek.

MEDAŞ yetkilileri, vatandaşları kesinti programı hakkında bilgilendirerek çalışmaların tamamlanmasıyla ilgili bölgelere yeniden elektrik verileceğini duyurdu.

Bayramda gıda denetimleri sıklaştırıldı Bayramda gıda denetimleri sıklaştırıldı

Abone bağlama çalışması nedeniyle 15.00 ile 16.00 saatleri arasında Gülşehir’in Gökçetoprak köyünde, 10.30 ile 14.30 saatleri arasında Alemli köyünde ve 10.00 ile 14.00 saatleri arasında Tuzköyü Mahallesi 19 Mayıs (yeni) Caddesi’nde elektrikler kesilecek.

Özel elektrikçi mühendis çalışması nedeniyle 10.30 ile 14.30 saatleri arasında Avanos’un Alaaddin Mahallesi Gülşehir Yolu Caddesi’nde kesinti yapılacak.

Özel elektrikçi mühendis çalışması nedeniyle 09.30 ile 11.00 saatleri arasında merkez Kıratlıoğlu Mahallesi Beyazıt Sokak’ta ve 12.30 ile 14.00 saatleri arasında Çat beldesi, 15 Temmuz Mahallesi 2.yol Sokak’ta kesinti yaşanacak.

Özel elektrikçi mühendis çalışması nedeniyle 13.30 ile 17.30 saatleri arasında Ürgüp Aksalur Ağcaşar Mahallesi Bahçeli Sokak’ta ve 10.30 ile 14.30 saatleri arasında Yeşilöz köyünde elektrik kesilecek.

Muhabir: RAVZA NUR BAYDEMİR