Sağlık Bakanlığı 118. Dönem Devlet Hizmet Yükümlülüğü (DHY) kurasında, Nevşehir merkez ve ilçelerine 11 uzman hekim 53 pratisyen hekim ataması yapıldı.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Emre Çalışkan Nevşehir’e yapılan yeni doktor atamalarını sosyal medya üzerinden duyurdu. Milletvekili Çalışkan’ın yaptığı açıklamaya göre;

Nevşehir Devlet Hastanesine, Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı, Çocuk ve Ergen Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı, İç Hastalıkları Uzmanı, Radyoloji Uzmanı ve Tıbbi Biokimya Uzmanı olarak 6 uzman hekim ve 20 pratisyen hekim ataması yapıldı.

Nevşehir Merkez Toplum Sağlığı Merkezine 3 aile hekimi, Nevşehir 1 Nolu Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonuna 2 ve Nevşehir 8 Nolu Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonuna 4 hekim ataması yapıldı.

Acıgöl İlçe Devlet Hastanesi ne 2 pratisyen hekim, Acıgöl Toplum Sağlığı Merkezine 1 uzman aile hekimi ve 1 pratisyen aile hekimi, Avanos İlçe Devlet Hastanesine 1 İç Hastalıkları Uzmanı ve 2 pratisyen hekim, Avanos İlçe Sağlık Müdürlüğüne 2 pratisyen hekim, Derinkuyu İlçe Devlet Hastanesine 2 pratisyen hekim, Gülşehir İlçe Devlet Hastanesine 1 İç Hastalıkları Uzmanı ve 1 pratisyen hekim, Gülşehir Toplum Sağlığı Merkezine uzman aile hekimi ve 1 pratisyen aile hekimi, Hacıbektaş İlçe Devlet Hastanesine 3 pratisyen hekim, Hacıbektaş Toplum Sağlığı Merkezine 1aile hekimi, Kozaklı Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi ne 3 pratisyen hekim, Kozaklı Toplum Sağlığı Merkezine 1aile hekimi ataması yapıldı.

Ayrıca, Ürgüp Devlet Hastanesi ne 1 Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı ve 3 pratisyen hekim, Ürgüp İlçe Sağlık Müdürlüğüne 1 pratisyen hekim ataması ile Nevşehir’e toplamda 64 doktor ataması yapıldı.

30 Ağustos zaferinin 102. yıl dönümünü gökyüzünde kutladılar 30 Ağustos zaferinin 102. yıl dönümünü gökyüzünde kutladılar

Nevşehir Milletvekili Emre Çalışkan sosyal medyada yaptığı paylaşımda, “Sağlık Bakanlığımız tarafından 118. Dönem Devlet Hizmet Yükümlülüğü (DHY) kurasında Nevşehirimize aşağıdaki Hekim Kadroları ihdas edilmiştir. Ayrıca, 118.DHY kurası Mazeret (Eş ve Sağlık) Kurasında, Nevşehir Devlet Hastanesine 1 Kadın Hastalıkları ve Doğum Branşı açılmıştır. Nevşehirimize hayırlı ve uğurlu olsun.Başta Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, Sağlık Bakanımız Kemal Memişoğlu 'na teşekkür ediyoruz” dedi.

Muhabir: ÖZLEM EKİCİ