Nevşehir Devlet Hastanesinde yönetim ve tüm sağlık personellerinin katkılarıyla Filistin Kermesi düzenlendi.

Nevşehir Gençlik ve Spor  Müdürlüğü’ne cankurtaran alınacak Nevşehir Gençlik ve Spor  Müdürlüğü’ne cankurtaran alınacak

Kermeste sağlık çalışanlarının ve personelinin evlerinde yaptıkları yemeklerle sağlanan bütün gelir Türk Kızılay Nevşehir İl Başkanlığı aracılığıyla Gazze İnsani Yardım Operasyonuna bağışlandı.

Düzenlenen kermeste toplanan 75 bin 132 TL Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Mehmet Mustafa Çetin tarafından Türk Kızılay Nevşehir İl Başkanı Ercan Civelek'e teslim edilerek Kızılay aracılığıyla Gazze İnsani Yardım Operasyonuna gönderildi.

Başkan Civelek yapılan bağışla ilgili, "Nevşehir Valiliğimiz onayı ile Nevşehir İl Sağlık Müdürlüğümüzün katılımlarıyla Devlet Hastanemiz yönetimi bünyesinde düzenlenen kermeste toplanan bu değerli bağışı teslim almaktan müteşekkirim. Bu anlamlı organizasyonda başta emeği geçen Nevşehir Devlet Hastanesi Başhekimimiz Uzm. Dr. Mehmet Mustafa Çetin'e, hastane yönetimine ve hastanemiz bünyesinde çalışan tüm sağlık personelimize şükranlarımı sunarım. Millet olarak Filistin/Gazze'deki insanlık dramının yaralarını sarmak için canla başla mücadeleye devam edeceğiz. Bu mücadelemizde kamu kurum ve kuruluşlarımızın destekleri çok önemli ve farkındalık oluşturmaktadır. Gazze’nin yanında olan herkese şükranlarımı sunarım." diyerek konuşmalarını sonlandırdı.

17E97F55 55E9 41F4 B4F8 5B2Fa98733339109D7Cf 3951 40C5 A315 5Efe32B02F5C

Kaynak: HABER MERKEZİ