İl genelinde gerçekleştirilecek olan çalışmalar sonucu gün boyunca belirli saat aralıklarında elektrik kesintileri yapılacak.

MEDAŞ yetkilileri, vatandaşları kesinti programı hakkında bilgilendirerek çalışmaların tamamlanmasıyla ilgili bölgelere yeniden elektrik verileceğini duyurdu.

Nevşehir Merkez Cevher Dudayev Mahallesi’de Açelya Sokak, Ahi Evran Caddesi, Aydın Sokak, Ertuğrulgazi Caddesi, Hacı Bektaşi Veli Bulvarı, Reyhan Sokak, Şehit Şenol Coşkun Sokak, Türkmen Sokak, Üstad Necip Fazıl Bulvarı, Vatan Caddesi, Vefa Sokak, Yasemin Sokak’ta 09.00 ile 12.30 saatleri arasında bakım çalışmaları nedeniyle elektrik kesintisi yapılacak.

Esentepe Mahallesi’nde Alim Sokak, Fırat Sokak, Ozan Sokak, Seda Sokak, Solmaz Sokak, Ufuk Sokak ve Ünlü Sokak’ta 09.00 ile 11.30 saatleri arasında özel elektrikçi mühendis çalışması nedeniyle elektrikler kesilecek.

Sıla bebek son yolculuğuna uğurlandı Sıla bebek son yolculuğuna uğurlandı

350 Evler Mahallesi ve Esentepe Mahallesi’nde Ceylan Sokak, Esen Sokak, Aslı Sokak, Doğa Sokak ve Murat Sokak’ta 13.30 ile 15.00 saatleri arasında özel elektrikçi mühendis çalışması nedeniyle kesinti yaşanacak.

Muhabir: RAVZA NUR BAYDEMİR