İl genelinde gerçekleştirilecek olan çalışmalar sonucu gün boyunca belirli saat aralıklarında elektrik kesintileri yapılacak.

MEDAŞ yetkilileri, vatandaşları kesinti programı hakkında bilgilendirerek çalışmaların tamamlanmasıyla ilgili bölgelere yeniden elektrik verileceğini duyurdu.

Yeni tesis yapım çalışmaları nedeniyle 09.00 ile 17.00 saatleri arasında Acıgöl ilçesine bağlı Karapınar Beldesi’nde Bahçelievler Mahallesi’nde bulunan Abdülhamit Han Sokak, Acıgöl Caddesi, Fatih Caddesi ve Selimiye Sokak’ta elektrik kesintisi yapılacak.

Özel elektrikçi mühendis çalışmaları nedeniyle 09.00 ile 13.00 saatleri arasında Derinkuyu’da Baş Mahallesi ve Bayramlı Mahallesi’nde Atatürk Caddesi ve Eski Camii Sokak’ta elektrikler kesilecek.

Çöloğlu’ndan Başsavcı Karakoca'ya ziyaret Çöloğlu’ndan Başsavcı Karakoca'ya ziyaret

Bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle 09.00 ile 17.00 saatleri arasında Gülşehir ilçesine bağlı Civelek köyünde, Bahçelievler ve Güzelevler mevkilerinde, Yeşilöz köyünün Cumhuriyet ve Hürriyet mevkilerinde, Ayhan Caddesi, Doğanlar Sokak ve Gülşehir Caddesi’nde kesinti yaşanacak.

Kozaklı ilçesine bağlı Kanlıca köyünde Gültepe ve Yeşilova mevkilerinde Atatürk Sokak ve İnönü Sokak’ta da bakım çalışmaları nedeniyle elektrik kesintileri yapılacak.

Yeni tesis çalışmaları nedeniyle09.00 ile 17.00 saatleri arasında Ertaş, Hicim Baba ve Yukarı mevkilerinde elektrikler kesilecek.

Ürgüp ilçesine bağlı Kavaklıönü Mahallesi’nde ise küçük ek tesis çalışmaları nedeniyle 09.00 ile 14.00 saatleri arasında 629. Sokak, Ahmet Taner Kışlalı Caddesi ve Osmanlı Sokak’ta elektrik kesintisi yaşanacak.

Muhabir: RAVZA NUR BAYDEMİR