KULÜP YÖNETİMİNDEN TARAFTARA BİRLİK VE DESTEK ÇAĞRISI

Sezonun ilk maçında kendi sahasında İnegöl Kafkas Spor Kulübü’nü 1-0 mağlup eden Nevşehir Futbol Kulübü, sahadan 3 puanla ayrıldı.

Nevşehir Futbol Kulübü yönetimi, galibiyetin ardından kamuoyuna önemli bir açıklama yaparak Nevşehir taraftarına seslendi.

Arzularının küfür, şiddet ve hakaret eden taraftarlardan arındırılmış olarak çocukların, kadınların ve ailelerin heyecan ve eğlence ile maçları izleyeceği ortamı sağlamak istediklerini vurgulayan kulüp yönetimi şu ifadelere yer verdi;

“2023 - 2024 sezonu 8. hafta 3 puanda ve ligin son sırasında, yüksek meblağda borçlandırılmış ve bu şartlar altında bırakılmış şehrimizin kıymetli takımını sorumluluk alarak görevi üstlendik ve ligde kalmayı son dakika olsa da başardık.

“BEDENİMİZİ KAYANIN ALTINA KOYDUK”

Projemiz çerçevesindeki geldiğimiz günden beri yetiştirici ve yarışmacı düşünce fikrimizden hiç taviz vermeden, hedefimizden sapmadık. Geçen sezon devre arası ve mevcut oyuncularımızın yüzde 30'unu koruyarak yeni oyuncu transfer takviyeler gerçekleştirdik ve başarılı bir kamp dönemi geçirerek lige 3 puanla başladık. Bizden önceki yöneticilerin yapmış olduğu borç dosyalarının ödemelerini yaparak TFF'deki transfer tahtamızı açıp futbolcu lisanslarını çıkarttık.

“Buklet fabrikamız belediyemize ciddi ekonomik katkı ve şehre istihdam sağlayacak” “Buklet fabrikamız belediyemize ciddi ekonomik katkı ve şehre istihdam sağlayacak”

Biz Demir kardeşler elimizi taşın değil, bedenimizi kayanın altına koyarak gerçek Nevşehir ve Nevşehir FK sevdalısı ve taraftarı olduğumuzu gösterdik. Bundan sonraki süreçte siz gerçek Nevşehir Taraftarını yanımızda görmek istiyoruz. Hep birlikte bu takımı maddi ve manevi destekleyerek layık olduğu yere taşıyalım.”

Aciklama1

Muhabir: MEHMET GÜNAY