Türkiye Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odaları Birliği (TÜRMOB) Genel Başkanı Emre Kartaloğlu'nun da katılımıyla gerçekleşen etkinliğe protokol, serbest muhasebeci mali müşavirler ve stajyerler yoğun ilgi gösterdi.

Seminerin açılış konuşmasını yapan Nevşehir SMMMO Başkanı Filiz Sayın, TÜRMOB Genel Başkanı Kartaloğlu'nun Nevşehir SMMMO üyeleri ile birlikte aralarında bulunmasına teşekkür etti.

Başkan Sayın, serbest muhasebeci mali müşavirlerin karşılaştığı sorunlara vurgu yaparak, sektörel güncel gelişmeleri ele aldı. Mesleki zorluklar konusunda önemli konulara değindi.

Kartaloğlu, memleketi Nevşehir’de evinde olmaktan ve Nevşehir SMMMO meslektaşlarının arasında olmaktan duyduğu memnuniyeti ifade ederek etkinliğe katılanlara meslekteki son güncel gelişmeler hakkında detaylı bilgiler verdi.

Gençlerin gezisi faciayla bitti Gençlerin gezisi faciayla bitti

Vergi Usul Kanunu'na Göre Enflasyon Düzeltmesi konusunda yapılan sunumu Sürgem Eğitmeni YMM Abdullah Kiraz gerçekleştirdi. 2024 yılına dair enflasyon muhasebesi ile ilgili önemli ve detaylı bilgiler paylaşılarak, katılımcılar bu konuda güncel ve pratik bilgiler edindi.

Nevşehir SMMMO’da düzenlenen seminere protokol, davetliler, Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler ve stajyerler yoğun katılım gösterdi. Meslektaşlar arası etkileşim, sektörel konularda bilgi alışverişi sağladı.

Seminer aynı zamanda, mesleğe yeni katılan serbest muhasebeci mali müşavirlere ruhsatlarının törenle sunulduğu özel bir anı da barındırdı. Bu anı, aileleriyle birlikte paylaşan yeni meslek mensupları, sektöre adım atmış olmanın mutluluğunu yaşadı.

Başkan Sayın, 2024 yılında odada meslektaşlarına ve stajyerlere eğitimlerin artarak devam edeceğini vurgulayarak, meslek mensuplarına sektörel gelişmeleri takip etme ve bilgi sahibi olma fırsatı sunacaklarını belirtti.

Etkinlik, sektördeki meslek mensuplarını bir araya getirerek, mesleki gelişim ve bilgi paylaşımına katkı sağladı. 

2-435

3-291

4-209

Kaynak: HABER MERKEZİ