Yaşam

Nevşehir SMMMO Başkanı Sayın’dan yıl sonu açıklaması

Nevşehir Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası (SMMMO) Başkanı Filiz Sayın, 2023 yılını değerlendiren bir yıl sonu açıklamasında bulundu.

Abone Ol

Nevşehir SMMMO Başkanı Sayın, Nevşehir SMMMO olarak ülkeye ve Nevşehir halkına hizmet etmek amacıyla birlik, beraberlik ve dayanışma içinde yeni bir yıla girmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.

Başkan Sayın, açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “Göreve geldiğimiz 01.06.2022 tarihinden beri Nevşehir Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Yönetimi olarak, meslektaşlarımız ve mali toplum nezdinde güven oluşturmak amacıyla benimsediğimiz açık, adil ve katılımcı yönetim anlayışımızı sürdürmekte kararlıyız. Nevşehir Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Yönetim Kurulu olarak, birlikte hareket etmenin ve dayanışmanın mesleğimizdeki gücümüzü artırdığının bilincindeyiz. Birbirimize destek olmak, tecrübelerimizi paylaşmak ve ortak hedeflere odaklanmak, sadece bireysel başarılar elde etmekten daha fazlasını sağlar. Bu birlik, mesleğimizin gücünü katlamamıza ve daha etkili bir şekilde toplumumuza hizmet etmemize olanak tanır. Mesleğimizin karmaşıklığı ve sürekli değişen dinamikleriyle başa çıkma noktasında birlikte hareket etmek, odamızın gücünü artırmak adına önemlidir. Bu bağlamda, oda kurullarımızda, komisyonlarımızda görev alan değerli meslektaşlarımıza, özel teşekkürlerimizi sunmak isteriz. Sunduğunuz katkılar, mesleki başarılarımızı güçlendirmekte ve topluma daha etkili hizmet vermemize katkıda bulunmaktadır. Aynı şekilde, üyelerimizin gösterdiği destek, katılım ve güven için de ayrıca teşekkür ederiz. Stajyerlerimize ve stajyer adaylarımıza da meslek yaşamlarında başarılar dileriz. 2024 yılında da şeffaflık, adalet ve katılımcılık ilkeleri doğrultusunda çalışmaya devam edeceğiz. Üyelerimizin görüşlerine ve katkılarına her zaman açık olarak, birlikte daha güçlü ve etkili olacağımıza inanıyoruz.

Nevşehir Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Yönetimi olarak, mali müşavir meslek mensuplarımızın ve stajyerlerimizin iş yoğunluğu, sık değişen mevzuat, ve finansal karmaşıklıklar gibi mesleki zorluklarla baş etme çabalarını anlayarak, bu meşakkatleri aşmak adına birlikte çözüm odaklı çalışmaya devam ediyoruz. Meslektaşlarımızın ve stajyerlerimizin karşılaştığı bu zorlukları bilmek ve onlara destek olmak, odamızın yönetim anlayışındaki çalışmalarında önemli bir yer tutmaktadır.

Nevşehir Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Yönetim Kurulu olarak, 3568 sayılı meslek yasasına göre yapılan nispi seçimle yönetimimiz belirlenmiş olmasına rağmen 2022 ve 2023 yılları boyunca alınan tüm Yönetim Kurulu Kararları oy birliği ile alınmış olup, mesleğimize, meslektaşlarımıza ve bizlere yakışan, çoğu kuruma örnek teşkil edecek bir yönetim şekli sergilemiş olmamızdan da mutluluk duyuyoruz.

2024 Yılı, mesleki gelişimimize ve şehrimize  daha fazla değer katma fırsatını beraberinde getiriyor. Birbirimize olan güvenle, karşılıklı destekle ve birlikte hareket ederek, mesleğimize umut dolu bir şekilde katkıda bulunmak için buradayız. Bu vesileyle, Yeni yılın, Türkiye’mize, şehrimize, meslektaşlarımıza, stajyerlerimize, stajyer adaylarımıza sağlık, mutluluk, bereket ve başarılarla dolu gelmesini, hep birlikte güçlü bir 2024 geçirmeyi dileriz.”