AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Süleyman Özgün, Emre Çalışkan ve İl Başkanı Ali Kemikkıran, çevre yolunun projesinin ihalesinin yapılacağının müjdesini verdi.

Ayrıca Milletvekilleri Özgün, Çalışkan ve İl Başkanı Kemikkıran, Nevşehir Kuzey Batı Çevre Yolunun Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığının 2024 yılı yatırım programına girdiğinin müjdesini de vermişti.

Nevşehir’de kadın hırsız kameraya yakalandı Nevşehir’de kadın hırsız kameraya yakalandı

İHALESİ YAPILACAK

Milletvekilleri Özgün, Çalışkan ve İl Başkanı Kemikkıran konu ile ilgili sosyal medya hesaplarından paylaşımda bulunarak projenin ihalesinin yapılacağı müjdesini verdi.

Yapılan paylaşımda ise, “19 Eylül Perşembe günü Karayolları Genel Müdürlüğü çevre yolumuzun proje ihalesini yapıyor. Bu adımla çevre yolumuzun yapım sürecinin ilk somut adımı atılıyor. Şehrimizin trafiğini çok büyük ölçüde rahatlatacak olan çevre yolumuzun proje ihalesinin hayırlara vesile olmasını diliyor, Bu süreçte bizlerden desteğini hiçbir zaman esirgemeyen Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdogan’a, Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Sayın Abdulkadir Uraloğlu, Nevşehir Valimiz Sayın Vali Ali Fidan ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” İfadelerine yer verildi.

Muhabir: MEHMET GÜNAY