Temsilcimiz Nevşehir Belediyespor yeni sezon öncesi Teknik Direktör Hakan Ertürk’ün raporu ve isteği doğrultusunda takıma takviyelerini sürdürüyor.

Bu kapsamda kulüp yönetimi geçtiğimiz sezon Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Yayladağıspor’da oynayan genç defans oyuncusu Tolgahan Kumbasar’ı ve geçtiğimiz sezon Bölgesel Amatör Lig takımlarından Alaçatıspor'da oynayan İsmail Hacıhafızoğlu'nu kadrosuna kattı.

25 yaşındaki genç stoperTolgahan Kumbasar kariyeri boyunca Sultanbeyli Belediyespor, Antalya Kemerspor, Osmaniye FK, Hacettepe ve son olarak Yayladağıspor kulüplerinde oynadı.

33 yaşındaki tecrübeli defans oyuncusu İsmail Hacıhafızoğlu da, kariyeri boyunca  Samsunspor, 1930 Bafraspor, Mardinspor, Afyonkarahisarspor, Çorum FK, Etimesgut Belediyespor, Aydınspor 1923, Ankara Demir, Kahramanmaraşspor, Nevşehir Belediyespor, Erbaspor, Amasya Futbol Kulubü ve son olarak da Alaçatıspor'da forma giydi. 

İsmail Hacıhafızoğlu 2020-2021 sezonunda Nevşehir Belediyespor'da 31 maçta forma giyerken, 5'de sarı kart gördü.

Nevşehir Belediyespor yönetiminin yaptığı açıklamada, “Yeni defans oyuncumuz Tolgahan Kumbasar’a ve İsmail Hacıhafızoğlu'na başarılı bir sezon geçirmesini ve armamız altında kupalarla dolu bir yıl dileriz.” denildi.

Çiftçilere bu yıl için ödenecek tarımsal destekler belli oldu Çiftçilere bu yıl için ödenecek tarımsal destekler belli oldu

Whatsapp Image 2024 08 24 At 14.55.09-1

Muhabir: ÖZLEM EKİCİ